Esso Reime og Lode

Vår Esso butikk kan tilby konkurransedyktige priser på drivstoff og et nylig oppdatert vaskeanlegg. Vi har implementert det nye matkonseptet «100% Veimat» som gir deg enda flere valgmuligheter i vårt mattilbud. Vi har godt utvalg av rekvisita og kioskvarer.

Våre tilbud:

Vårt bilvaskanlegg er eneste på Jæren som kan vaske store varebiler og bobiler.

  • Hver 6 vask gratis ved bruk av stemplekort.

Esso-Reime-og-Lode

Du finner oss her:

Åpningstider:

Man. – Fre. 06:00 – 23:00,
Lør. 08:00 – 23:00,
Søn. 08:00 – 23:00

Adresse:

Esso Reime & Lode
Bernervegen 30
4367 Nærbø

Telefon: 417 00 320

Send E-post

NYHET: AgriCard

Esso har nå overtatt Agrol avtalen på AgriCard som gir svært gode rabatter på drivstoff, bilvask, oljeskift m.m. Sjekk de gode tilbudene hos oss på Nærbø! (www.agrol.no)

Ta kontakt med Norunn eller spør i kassen om Esso kortet, tlf 417 00 320

100-prosent-vei-mat-esso

100% Veimat er måltidskonseptet på Esso

Her finner du ekte og god mat for hele familien når du tar en pause på veien. I menyen er det spennende retter: en ekstra saftig biffburger, gode kyllingretter for deg som vil ha noe litt sunnere eller en herlig vaffel til kaffen. 100% Veimat bruker kun kvalitetsråvarer fra kjente leverandører: Gilde, Prior, Lantmännen Unibake og Evergood leverer 100% norsk kvalitet og ferskhet.

Vårt mål er at pausen hos oss på Esso skal være reisens høydepunkt. Velbekomme!

Esso bilvask  – Veien til bedre utseende

Gi bilen din en Esso bilvask. Her får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som løsner skitt, salt og andre utfordringer. Flere vaskeprogrammer å velge blant, avhengig av hvor skitten bilen er, om noe er montert på taket, eller om du ønsker etterbehandling med polish.

Esso-bilvask