Kabe – Den største skandinaven

KABE er et anerkjent Svensk merke med skandinavisk design. Helt siden 60-tallet har de gjort seg erfaringer med hva som fungerer i et klima som vårt og hele tiden satset på å forbedre og forfine vognene sine.

Visjoner, idérikdom og en evne til å omsette gode ideer i praksis er det som har preget KABEs utvikling. Ambisjoner for et mer bekvemt og triveligere campingliv har resultert i en rekke unike løsninger – ikke minst når det gjelder viktige funksjoner som varme og ventilasjon.

Bobilene, KABE Travel Master, er tuftet på solide kunnskaper og erfaringer. De er også resultatet av kunders ønsker og – ikke minst – av KABEs egen kvalitetstenkning. Ved hjelp av kompetente håndverkere og dyktige teknikere kan KABE bygge opp til 850 bobiler i året i deres 12 000 kvadratmeter store fabrikk, som fortsatt ligger i Småland.

Kvalitet og sikkerhet, form og funksjon gjennomsyrer hele produksjonen. Kvalitetstenkningen går igjen i alle detaljer – isolasjon, ventilasjon, varmesystem, vinduer og møbelkonstruksjon.

Og med alt standardutstyr som også inngår i prisen, får du mye mer for pengene!

Kabe bobiler og caravan, campiongvogner får du hos Reime og Lode AS

Kontaktinfo

KABE bobil får du hos Reime & Lode AS
Link til kabe

Kontakt selgere

Trygve Hestås

Telefon: 52 98 60 10
Telefon: 469 20 635

Send e-post
kristian-skårland

Kristian Skårland


Telefon: 400 60 166 

Send e-post