Folk som koser seg på tur med campingvognene.

5 tips til deg som skal kjøpe campingvogn

Livet med campingvogn er for mange definisjonen på lykke og mange har sine beste barndomsminner fra denne ferieformen. Norgesferie med campingvogn har blitt trendy og både unge og eldre nyter i dag det bekymringsfrie ferielivet med hus på hjul. Hos noen senkes skuldrene endelig når de kommer i campingvogna, som står på sin faste plass, andre jakter friheten som oppleves ved å feste vogna på bilen og kjøre etter værmeldingen.

Her er fem tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe campingvogn.

1

Hva skal du bruke campingvogna til?

Tenk nøye gjennom hvilke behov campingvogna skal dekke, da er det enklere å vite hva du skal lete etter. Ser du for deg å bare bruke campingvogna i sommerhalvåret, eller ønsker du å sove i den på vinteren i forbindelse med besøk i alpinbakken? Ønsker du en kjørevogn eller en vogn som skal stå på fast plass?

2

Planløsning og sengeplasser

Tenk nøye gjennom løsningene for sengeplasser. Hvem og hvor mange skal sove i campingvogna? Barnefamilier ønsker ofte en løsning med køyesenger, eldre par setter gjerne løsninger som ikke krever så mye omrigging høyt på ønskelista.

3

Kjøp rett størrelse

Dersom du ser for deg å ta med vogna på lange ferier må du passe på å kjøpe en vogn som har en lengde og bredde som du er komfortabel med å ha bak på bilen når du kjører. Skal du ha en kjørevogn må du også ta hensyn til vekten i forhold til bil og førerkort.

4

Kjøp campingvogn av et kjent merke

Før eller senere vil det oppstå et behov for reparasjoner og vedlikehold. Derfor anbefaler vi å kjøpe et kjent merke som det er lett å få hjelp med når behovet oppstår.

5

Kjøp campingvogn av en seriøs forhandler

Det er fullt mulig å gjøre gode bruktkjøp privat, men det sikreste er å etablere et forhold til en seriøs aktør, gjerne en forhandler med et godt verksted du kan bruke ved behov.

Vi tilbyr innbytte av campingvogner og bobiler

Vi i Reime & Lode hjelper deg gjerne med å finne den campingvognen som passer best til dine behov og din lommebok. Har du en campingvogn fra før av, kan vi tilby innbytte. Vi har lang erfaring og kan gi gode råd ved både ved kjøp av både brukt og ny campingvogn (eller bobil om du ønsker det!). Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne medarbeidere.

    Kontakt oss

    Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

    Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke