Derfor bør du kjøpe brukt bobil i 2023 

Vurderer du å kjøpe brukt bobil? I år kan det være ekstra lurt å kikke etter drømmebilen på bruktmarkedet. Vi forteller deg hvorfor.  

1

Bedre utvalg i brukt enn nytt

Det kan være lettere å finne den perfekte bobilen på bruktmarkedet, fordi det nå rett og slett er bedre utvalg i brukt enn nytt. Pandemi og krig i Europa har ført til at fabrikkene har utfordringer med produksjonen av nye bobiler. I 2023 klarer derfor ikke fabrikkene å levere så mange nye biler som ønskelig grunnet mangelen på chassis til å bygge bilene på.

2

Prisene på nye bobiler har steget

Råvarekostnadene har økt en del de siste årene. Bobilprodusentene må derfor ta seg mer betalt. Som følge av dette har prisene på nye bobiler steget en god del. Dersom du er interessert i å holde budsjettet nede, kan det derfor være lurt å gå for en brukt bobil.

3

Du kan få med ekstra utstyr

Med brukte bobiler følger det ofte med en del ekstra utstyr. På en brukt bobil kan for eksempel tv-løsning, sykkelstativ og markise være inkludert og være bekostet av tidligere eier. Ved kjøp av ny bil må du ofte betale ekstra for slikt utstyr.

4

Bobil er gøy!

Bobil beskrives ofte som frihet på hjul og er en spennende måte å feriere på. Det å kjøpe brukt bobil kan være en perfekt inngangsbillett for deg som ønsker å teste ut bobillivet. Det er fullt mulig å gjøre gode bobilkjøp privat, men det sikreste er å etablere et forhold til en seriøs bobilforhandler, gjerne en forhandler med et godt verksted du kan bruke ved behov.

Gjør en trygg og god handel hos en seriøs bobil­forhandler, gjerne en forhandler med et godt verksted du kan bruke ved behov.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den bobilen som passer best til dine behov og din lommebok. Vi har lang erfaring og kan gi gode råd både ved kjøp av brukt og ny bobil eller campingvogn. Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne medarbeidere.

Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke

bobilReime & Lode-gjengen