HONGQI E-HS9 sort

Reime & Lode blir HONGQI-forhandler

HONGQI-importøren HBI Norge AS har nå annonsert 44 HONGQI-forhandlere over hele Norge, og Reime & Lode er den som skal selge den nye premium-elbilen HONGQI E-HS9 på Jæren.

– En gledens dag

– Jeg er svært fornøyd med at vi er blitt vurdert til å holde et så høyt nivå at vi nå blir eksklusiv HONGQI-forhandler på Jæren. Ja, dette er en gledens dag! Nå blir det lett for alle interesserte å prøve denne flotte bilen, og ikke minst få personlig service og oppfølging etter kjøp. Vi har allerede fått mange henvendelser fra kundene våre om HONGQI E-HS9, og det er tydelig at det fortsatt er viktig for mange å se og prøve denne bilen før kjøp, sier Åsulv Salte, daglig leder ved Reime & Lode.

– Spennende merke

– Vi har stor tro på at HONGQI E-HS9 vil passe godt for mange her på Jæren. HONGQI er et spennende merke, og E-HS9 er rett og slett en imponerende bil, sier Åsulv Salte, som er blant de få i Norge som har sett den oppsiktsvekkende elbilen med egne øyne. – Med en pris på litt over 600.000 for en stor og flott syvseters elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og masse teknologi og utstyr inkludert får man rett og slett utrolig mye elbil for pengene, noe vi vet er veldig viktig i Norge. Vi ser at interessen for elbiler generelt på Jæren er stor, og øker måned for måned. Jeg er meget fornøyd med at vi nå skal selge dette premium-merket, og har tro på at dette blir en suksess her på Jæren, sier Åsulv Salte.

Salte forteller at han regner med å ha de første demobilene tilgjengelige på sensommeren, og at de første kundene vil kunne få levert ut bilen allerede i år: – Importøren planlegger at vi skal ha demobil tilgjengelig for prøvekjøring etter sommerferien, og at de som bestiller tidlig vil kunne få bilen allerede i fjerde kvartal i år, avslutter Salte.

Stor interesse og god geografisk dekning

– Den store interessen for å bli HONGQI-forhandler viser at norske forhandlere har stor tro på HONGQI som merke. At vi nå har fått Reime & Lode som forhandler vil være avgjørende for at HONGQI blir tilgjengelig for folk flest på Jæren, sier Knut G.H. Aas, administrerende direktør i HBI Norge AS.

Erfaren elbilforhandler

– Reime & Lode er meget kompetente på elbiler etter mange års erfaring og gode resultater med salg og service av elbiler for andre merker, noe som har vært viktig for å sikre at kunden får svært god oppfølging også etter kjøpet, avslutter Aas.

HONGQI E-HS9 hvit
HONGQI E-HS9 hvit

Vil du vite mer om Hongqi?

Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne medarbeidere.

Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke

Folk som koser seg på tur med campingvognene.