Norgesferie i hus på hjul

Norgesferie med hus på hjul!

Du trenger ikke reise langt for å skape gode minner. Med bobil eller campingvogn kan du dra på ferie med ditt eget hus på hjul. Den enkle måten å reise på gjør at du kan besøke skjulte perler og få fantastiske opplevelser i eget land. Kanskje vil du besøke klassiske turistmål som Preikestolen, Geirangerfjorden eller Lofoten? Eller er du av den mer spontane typen som foretrekker å dra å dra på måfå for å oppdage steder du aldri har hørt om før?

Kanskje du ønsker en mer urban ferie og vil hente impulser i byer som Bergen, Oslo, Trondheim eller Stavanger? Norgesferie med bobil eller campingvogn byr på noe for enhver smak – og er en fin ferieform for både voksne og barn.

Hav, fjell, fjord, vidde – uansett hva du foretrekker så gir bobil og campingvogn deg en frihet og uavhengighet som bare må oppleves. Rundt neste sving kan du finne verdens vakreste utsikt. Det kan bli den utsikten du sovner til den kvelden – og våkner til neste dag.

Fem fordeler med å dra på Norgesferie i bobil eller campingvogn.

 • Det er mer miljøvennlig enn å fly til syden.
 • Du støtter opp om lokalt næringsliv.
 • Du er fri! Du velger selv hvor lenge du vil være et sted og når du vil dra videre.
 • Du velger selv hvor mye kontakt du vil ha med andre mennesker.
 • Campinglivet er GØY og barn liker det godt!

Vi gir deg gjerne flere råd om å feriere på hjul. Vi kan også hjelpe deg å finne bobilen eller campingvognen som passer dine behov og din lommebok. Vi har lang erfaring og vi kan gi gode råd ved kjøp av både brukt og nytt. Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne salgsmedarbeidere.

  Kontakt oss

  Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

  Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke

  Campingferie med barnbobil