Mikal Salte fra Reime & Lode med nye Kia-biler

Nye merker og bredere utvalg!

I lang tid har vi i Reime og Lode ønsket oss nye bilmerker i stallen og enda større valgmuligheter for våre kunder. Det er oss derfor en stor glede å kunne dele at vi fra og med desember er stolt, offisiell forhandler av Mercedes-Benz og Kia – i tillegg til Peugeot!

Når du skal velge bil er det flere ting som spiller inn og alt fra budsjett til bruksområde og preferanser vil variere mellom enhver bileier. Med våre to nye tilskudd av merker vil vi ha biler til en bredere kundegruppe – som vil gjøre det lettere for oss å nå vårt mål om å alltid finne den bilen som passer deg, lommeboka og ditt bruksbehov.

Ønsker Mercedes-Benz og Kia velkommen

Mercedes-Benz kjenner vi godt til fra før ettersom vi lenge har vært et fabrikkgodkjent merkeverksted for Mercedes. Vi har derfor god kompetanse fra ettermarked og ser frem til å bli enda bedre kjent med de nye, spennende og innovative modellene som finnes både innen personbil og varebil.

Daglig leder i Reime og Lode, Åsulv Salte er strålende fornøyd med å få Mercedes inn i lokalene.

– Mercedes har et bredt spekter av biler og komplimenterer Peugeot veldig godt! Vi vet at jærbuen har savnet en Mercedes-forhandler og vi gleder oss til å vise frem det mangfoldige modellutvalget – de har jo blant annet det beste varebilutvalget i Norge, slår han fast.

Vårt andre tilskudd i sortimentet er Kia – som også flere av våre medarbeidere har mange års erfaring med. På lik linje med de andre merkene vi selger, er Kia er et godt og framoverlent merke som vil falle i smak hos de aller fleste.

– Kia er et knallgodt merke og modellutvalget tilbyr alt fra gode budsjettbiler til det beste av det beste. Det gjør at vi nå kan tilby biler til alle målgrupper og tilfredsstille alle kundegruppers behov. Det er veldig kjekt, forteller Salte.

Lars Hognestad fra Reime & Lode med nye biler fra Mercedes-Benz.

– Nå spiller vi i eliteserien!

Med Bertel O Steen i ryggen er vi stolte over å kunne tilby kjekke biler – både til deg som skal på bilferie nedover Europa, opp glatte fjellveier på vei til hytta eller til deg som bare trenger å komme deg fra A til B i hverdagen.

– Med disse tilskuddene har vi alt fra 2-setere til minibusser i butikken. Nå spiller vi i bilverdens eliteserie – og det bugner av kjekke biler i lokalene, forteller Salte.

Hos Reime og Lode har vi nå flotte modeller av alle våre tre merker – Peugeot, Mercedes-Benz og Kia – klare for prøvekjøring. Stikk gjerne hodet innom – hos oss er du alltid velkommen!

Åsulv Salte

Daglig leder Åsulv Salte er strålende med det utvidede utvalget hos Reime & Lode.

Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke