Ansatte caravanavdelingen

Opplev vårt store utvalg!

Hos Reime & Lode på Nærbø, kun 35 minutter fra Stavanger, finner du Rogalands største caravansenter. Her kan du se og oppleve de nyeste bobil-modellene på markedet. I tillegg til nye og brukte bobiler har vi et stort utvalg i nye og brukte campingvogner i alle prisklasser. Vi har sterkt engasjement, lang erfaring og god kunnskap – og vi gleder oss til å hjelpe deg å finne den modellen som passer best til dine behov.

Trygg bobilhandel hos Reime & Lode

Hos Reime & Lode er vi opptatt av at du skal ha det bra. Derfor har vi innført flere smittevern- og hygienetiltak ut over myndighetenes anbefalinger, for å sikre en trygg handel og en god opplevelse.

– I tillegg til at du kan komme innom oss i de ordinære åpningstidene er det nå mulighet for privatvisning etter avtale. Vi er fleksible – og dersom det passer bedre for deg å komme innom utenom åpningstidene så ordner vi dette. Du kan også avtale digital privatvisning om du ønsker å se på bobil hjemmefra, forteller salgssjef Jarle Braut.

Han legger til at kundene som kommer innom butikken er flinke til å følge de rettingslinjer som gis og at det er betryggende, både for ansatte og andre kunder.

– Velkommen innom oss for en trygg handel! Mange ønsker å feriere på en annen måte enn før. Da kan bobil eller campingvogn være et godt valg. Vi hjelper deg med din feriedrøm!

Rapido bobil 2021-modell kjører i landskap med mye fjell rund. Sommersdag og solfylt.
2021-modellene er her! Nå kan du se og oppleve de nyeste bobil-modellene på markedet hos Reime & Lode.

Åpningstider

Mandag – fredag: 09 – 16
Tirsdag: 09 – 19
Lørdag: 10 – 14

Privat visning etter avtale.

Vil du avtale privat visning? Eller lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne medarbeidere.

    Kontakt oss

    Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

    Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke

    Bobil og campingvogn på strand. Flere mennesker sitter og står rundt et campingbord. Solnedgang.Folk som koser seg på tur med campingvognene.