Reime & Lode Bobil AS endrer driften

En epoke er over og vi i Reime & Lode Bobil AS har nå besluttet at vi ønsker å selge ut det vi har av bobiler og campingvogner, for deretter å legge ned salgsavdelingen til Reime & Lode Bobil AS. Det vil kunne bli muligheter for å gjøre gode handler fremover hos oss.

Reime & Lode Bobil AS sitt bobil- og campingvognverksted fortsetter driften på vanlig måte. Det betyr at våre gode kunder vil bli godt ivaretatt og vil få god hjelp fremover.

Som et ledd i vår langsiktige plan har vi kommet frem til at dette er den beste løsningen for våre ansatte, og våre bobil- og campingvognkunder på sikt. Vi ser også at det er flere sterke aktører i området rundt som dekker behovet for bobil og campingvogn i markedet, for oss.

Når det kommer til medarbeiderne ved Reime & Lode Bobil AS sin salgsavdeling, vil vi ha gleden av å ha disse med på laget inntil videre. Vi jobber for å ivareta dem på en skikkelig måte og er foreløpig i dialog med andre firma som på sikt kan bli klare for å øke sin kompetanse gjennom disse kunnskapsrike og attraktive kollegaene.

Reime & Lode Bobil AS oppstod som en følge av en fisjon i 2023.

Spørsmål kan rettes til daglig leder, Åsulv Salte, på tlf. 906 94 344

Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke

Reime & Lode-gjengenMikal Salte fra Reime & Lode med nye Kia-biler