Reime & Lode-gjengen

Endringer på eiersiden

Vi er stolte over at Reime & Lode nå også skal begynne å selge Mercedes og Kia. Vi har fått Bertel O. Steen Rogaland med oss på eiersiden. Sammen skal vi nå jobbe for å kunne tilby et større utvalg bilmerker til kunder i sørfylket. 

Snart vil du nemlig finne både Mercedes-Benz og Kia, i tillegg til Peugeot, i bilsenteret på Nærbø.

Når vi nå rigger oss for framtiden betyr det at vi deler selskapet opp i tre: Reime & Lode AS, Reime & Lode Bobil AS og Bernervegen Eiendom AS. Bertel O. Steen går inn som majoritetseier i Reime & Lode AS – som fortsetter med salg, service og reparasjoner av bil, i tillegg til et eget dekksenter.

For våre bobil og campingvogn kunder blir det ingen forandring.

Sikker fremtid og bredere utvalg

Vi er godt fornøyde med avtalen vi nå har inngått. Den vil sikre en trygg fremtid for selskapet og våre ansatte ­­– samtidig som vi vil kunne tilby et større utvalg og bedre tjenester til våre kunder.

– At vi nå skal representere Mercedes-Benz og Kia er en meget spennende utvidelse av vårt eksisterende tilbud, som vi tror og håper vil styrke vår posisjon i markedet, forteller Åsulv Salte, daglig leder i Reime & Lode.

Alltid topp kvalitet

Framover vil vi fortsette å tilby topp kvalitet til våre kunder, både når det gjelder salg, service og reparasjon av bil og du vil fortsatt treffe de samme kjente folkene neste gang du tar turen innom Reime & Lode.

Åsulv Salte
Åsulv Salte, daglig leder i Reime & Lode, ser fram til at bedriften skal vokse og utvikle seg sammen med Bertel O. Steen

Bertel O. Steen er en godt etablert aktør i Stavanger- og Sandnes-området, og gjennom samarbeidet vi nå har inngått vil vi kunne sikre god distribusjon og servicekapasitet til våre felles kunder, fra Stavanger i nord til Egersund i sør.

– Vi ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss sammen med Bertel O. Steen i årene som kommer, avslutter Salte.

Åsulv Salte
Åsulv Salte, daglig leder i Reime & Lode, ser fram til at bedriften skal vokse og utvikle seg sammen med Bertel O. Steen
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke