HONGQI E-HS9

– drømmer blir virkelighet​

– drømmer blir virkelighet​

Kommer snart til Norge – opplev imponerende ytelser og utsøkt komfort i hver kilometer. 

HONGQI E-HS9 er et teknologisk mesterverk med imponerende ytelser og meget gode kjøreegenskaper, og et unikt og visjonært formspråk som gir bilen et kraftfullt og majestetisk uttrykk. HONGQI E-HS9 har en rekke sikkerhets- og førerstøttesystemer inkludert selvkjøring. Med en ekstra romslig kupé, et interiør av utsøkt kvalitet, avansert firehjulstrekk og 6/7 seter er det bare å glede seg til neste tur på første klasse.

ET TEKNOLOGISK MESTERVERK

HONGQI E-HS9 har innovative og brukervennlige funksjoner som ansiktsgjenkjenning, Head-Up Display med AR-navigasjon, selvkjøring, automatisert parkeringssystem og intelligent sensorstyrt ratt. Fra en app på mobiltelefonen kan du styre dørlåser, temperatur, bilgjenfinning, autopark, ladekontroll og deling av virtuelle nøkler. E-HS9s software kan oppdateres over mobilnettet slik at bilen din alltid er oppdatert.

HONGQI E-HS9 er tilgjengelig med det eksklusive skjermsystemet «Zhilian». Zhilian-systemet har opptil tre store integrerte panoramaskjermer i front med både omfattende kontroll-, informasjons- og underholdningssystem, navigasjon og multimedia. Systeminnstillinger som klimakontroll og seteinnstillinger som massasje og ventilasjon er tilgjengelig via en egen skjerm i midtkonsollen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke