HONGQI E-HS9

– drømmer blir virkelighet​

– drømmer blir virkelighet​

Nå i butikk!
Opplev imponerende ytelser og utsøkt komfort i hver kilometer. 

HONGQI E-HS9 er et teknologisk mesterverk med imponerende ytelser og meget gode kjøreegenskaper, og et unikt og visjonært formspråk som gir bilen et kraftfullt og majestetisk uttrykk. HONGQI E-HS9 har en rekke sikkerhets- og førerstøttesystemer inkludert selvkjøring. Med en ekstra romslig kupé, et interiør av utsøkt kvalitet, avansert firehjulstrekk og 6/7 seter er det bare å glede seg til neste tur på første klasse.

ET TEKNOLOGISK MESTERVERK

HONGQI E-HS9 har innovative og brukervennlige funksjoner som ansiktsgjenkjenning, Head-Up Display med AR-navigasjon, selvkjøring, automatisert parkeringssystem og intelligent sensorstyrt ratt. Fra en app på mobiltelefonen kan du styre dørlåser, temperatur, bilgjenfinning, autopark, ladekontroll og deling av virtuelle nøkler. E-HS9s software kan oppdateres over mobilnettet slik at bilen din alltid er oppdatert.

HONGQI E-HS9 er tilgjengelig med det eksklusive skjermsystemet «Zhilian». Zhilian-systemet har opptil tre store integrerte panoramaskjermer i front med både omfattende kontroll-, informasjons- og underholdningssystem, navigasjon og multimedia. Systeminnstillinger som klimakontroll og seteinnstillinger som massasje og ventilasjon er tilgjengelig via en egen skjerm i midtkonsollen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke