Kabe bobiler

– Den største skandinaven

KABE er et anerkjent Svensk merke med skandinavisk design. Helt siden 60-tallet har de gjort seg erfaringer med hva som fungerer i et klima som vårt og hele tiden satset på å forbedre og forfine vognene sine.

Visjoner, idérikdom og en evne til å omsette gode ideer i praksis er det som har preget KABEs utvikling. Ambisjoner for et mer bekvemt og triveligere campingliv har resultert i en rekke unike løsninger – ikke minst når det gjelder viktige funksjoner som varme og ventilasjon.

Bobilene, KABE Travel Master, er tuftet på solide kunnskaper og erfaringer. De er også resultatet av kunders ønsker og – ikke minst – av KABEs egen kvalitetstenkning. Ved hjelp av kompetente håndverkere og dyktige teknikere kan KABE bygge opp til 850 bobiler i året i deres 12 000 kvadratmeter store fabrikk, som fortsatt ligger i Småland.

Kvalitet og sikkerhet, form og funksjon gjennomsyrer hele produksjonen. Kvalitetstenkningen går igjen i alle detaljer – isolasjon, ventilasjon, varmesystem, vinduer og møbelkonstruksjon.

Og med alt standardutstyr som også inngår i prisen, får du mye mer for pengene!

Reime & Lode forhandler både bobiler og campingvogner fra Kabe.

    Kanskje du også liker
    Kontakt oss

    Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

    Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke