Kia EV6 GT

– Lynrask lading

Kia EV6 GT – En sportslig elbil med ekstreme krefter

EV6 GT er Kias kraftigste serieproduserte bil hittil. Den kombinerer høy ytelse med førsteklasses kjøreegenskaper, lang rekkevidde, teknologi for hurtiglading og høy kjørekomfort på korte og lange turer.

Inspirerende design

EV6 GT er en sportslig crossover med markante designelementer, blant annet sportslig panser med GT-grill og GT-støtfanger, tydelig definerte karosserilinjer, nye LED-frontlykter og unik baklysdesign.

Hurtiglading

Med det fleksible hurtigladesystemet på 800 V kan du bruke mer tid på veien og mindre tid på lading.

Unik lyssignatur

Den unike lyssignaturen går i en bue over bagasjeromslokket fra bakskjerm til bakskjerm. Lysdiodene skaper en karakteristisk effekt som kan minne om tangentene på et piano.

Smarte frontlykter

Sikkerheten er prioritert i EV6 GT. Den er utstyrt med Kias LED-frontlykter med adaptive fjernlys som lyser opp veien uten å blende møtende trafikk, slik at du ser godt i mørket.

GT-støtfanger bak med sportslig diffusor

Den markante bakparten til EV6 GT har GT-støtfanger med sportslig diffusor.

Ny plattform gir nye muligheter.

Den nye E-GMP-plattformen (Electric-Global Modular Platform) gir nye muligheter, både for deg som bilfører og for oss som utviklere. Den legger til rette for høyere ytelse, bedre design og en romsligere kupé. Resultatet er enda bedre kjøreopplevelser.

Mobil strømforsyning

E-GMP-plattformen og det store batteriet betyr at EV6 kan fungere som en mobil strømkilde. Vi har kalt denne funksjonen Vehicle To Load eller V2L. Bilen kan levere inntil 3,6 kW strøm, noe som kan være praktisk på campingtur, for å drive videoprojektoren og til og med for å lade andre elektriske kjøretøyer.

Unik 800V hurtiglading

Med hurtiglading kan du under optimale forhold lade batteriet fra 10 til 80 prosent på ned til 18 minutter. Dermed får elbilen 100 kilometer ekstra rekkevidde med bare 4,5 minutters lading. Takket være det fleksible ladesystemet kan du benytte deg av hurtiglading med både 800 V og 400 V (mer utbredt). Når du lader med 400 V, omformer EV6 strømmen til 800 V ved hjelp av elektromotoren og vekselretteren. Dette skjer automatisk og sømløst, slik at ladehastigheten blir optimal.

Innvendig design

Takket være den lange akselavstanden, de korte overhengene og batteriets utforming har EV6 fått en kupé med flatt gulv og rikelig med plass til deg og passasjerene dine. Her er det betydelig større benplass og en ny og oversiktlig førerplass med rene linjer.

Utviklet for å yte mer

E-GMP gir forbedrede egenskaper i svinger og økt stabilitet ved høy hastighet. Dette skyldes vektfordelingen mellom for- og bakpart, et lavt tyngdepunkt, lavere plassering og at elektromotorene sitter der forbrenningsmotoren tidligere var plassert. Elektromotorene sørger for enda bedre ytelser i EV6. I tillegg gir multilink-opphenget og verdens første masseproduserte integrerte drivaksel (IDA) bedre stabilitet og kjørekomfort.

Banebrytende proporsjoner

E-GMP-plattformen har gjort det mulig å tenke helt nytt om bilens proporsjoner. Økt akselavstand, korte overheng foran og bak og større hjul gir Kia EV6 GT et tydelig og moderne GT-uttrykk.

Høydepunkter – sportslig kjøreytelse.

Kraftfull og sportslig

Elbilen Kia EV6 GT akselererer fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder og har en topphastighet på 260 km/t.

Neonfargede bremsekalipere

EV6 GT har spesialdesignede høyglansede neonfargede bremsekalipere bak lettmetallfelger med fem eiker. Denne klassiske GT-detaljen understreker bilens sportslige profil.

Romslig og inspirerende

Den romslige kupeen har god ergonomi og høy materialkvalitet. Den er blant annet utstyrt med bøtteseter foran med GT-logo og ekstra side- og ryggstøtte som sørger for høy komfort selv på lange turer.

GT-kjøremodus på rattet

Du aktiverer den nye GT-kjøremodusen med et trykk på den neonfargede knappen til høyre på rattet når du vil utnytte de sportslige egenskapene til EV6 GT.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke