Kia EV6

– Ultrarask lading

Kia EV6 – La deg inspirere.

EV6 er en helelektrisk crossover fra Kia som markerer starten på en ny epoke og setter en ny standard for fremtiden. La deg inspirere av den iøynefallende og særpregede designen.

Lynrask Ladning på Farten

Takket være EV6s avanserte 800 V hurtigladesystem kan du under ideelle forhold øke rekkevidden med 100 km på bare fire og et halvt minutt!

Intelligente fjernlys

Sikkerhet er det aller viktigste når du er på farten. Kias nye intelligente fjernlys lyser opp veien slik at du ser godt i mørket uten å blende medtrafikanter.

Unik lyssignatur

Den unike lyssignaturen går i en bue over bagasjeromslokket fra bakskjerm til bakskjerm. Lysdiodene skaper en karakteristisk effekt som kan minne om tangentene på et piano.

Takspoiler

Taket på EV6 følger en rett og sportslig linje som ender i en spoiler bak. Den tar seg ikke bare bra ut, den bedrer også bilens aerodynamiske egenskaper og sørger dermed for bedre energiutnyttelse.

Automatiske innfelte dørhåndtak

EV6 har skjulte dørhåndtak som felles ut når du nærmer deg bilen. En elegant detalj som også reduserer luftmotstanden.

Ny plattform gir nye muligheter.

Den nye E-GMP-plattformen (Electric-Global Modular Platform) gir nye muligheter, både for deg som bilfører og for oss som utviklere. Den legger til rette for høyere ytelse, bedre design og en romsligere kupé. Resultatet er enda bedre kjøreopplevelser.

Mobil strømforsyning

E-GMP-plattformen og det store batteriet betyr at EV6 kan fungere som en mobil strømkilde. Vi har kalt denne funksjonen Vehicle To Load eller V2L. Bilen kan levere inntil 3,6 kW strøm, noe som kan være praktisk på campingtur, for å drive videoprojektoren og til og med for å lade andre elektriske kjøretøyer.

Unik 800V hurtiglading

Med hurtiglading kan du under optimale forhold lade batteriet fra 10 til 80 prosent på ned til 18 minutter. Dermed får elbilen 100 kilometer ekstra rekkevidde med bare 4,5 minutters lading. Takket være det fleksible ladesystemet kan du benytte deg av hurtiglading med både 800 V og 400 V (mer utbredt). Når du lader med 400 V, omformer EV6 strømmen til 800 V ved hjelp av elektromotoren og vekselretteren. Dette skjer automatisk og sømløst, slik at ladehastigheten blir optimal.

Innvendig design

Takket være den lange akselavstanden, de korte overhengene og batteriets utforming har EV6 fått en kupé med flatt gulv og rikelig med plass til deg og passasjerene dine. Her er det betydelig større benplass og en ny og oversiktlig førerplass med rene linjer.

Utviklet for å yte mer

E-GMP gir forbedrede egenskaper i svinger og økt stabilitet ved høy hastighet. Dette skyldes vektfordelingen mellom for- og bakpart, et lavt tyngdepunkt, lavere plassering og at elektromotorene sitter der forbrenningsmotoren tidligere var plassert. Elektromotorene sørger for enda bedre ytelser i EV6. I tillegg gir multilink-opphenget og verdens første masseproduserte integrerte drivaksel (IDA) bedre stabilitet og kjørekomfort.

Resirkulerte materialer

Dørlommene og gulvteppet i EV6 er laget av resirkulert plast. Bilen kan også leveres med setetrekk av vegansk skinn.

Høydepunkter – på vei mot noe nytt.

Kraftfull og sportslig

Kia EV6 er en helelektrisk crossover med lang rekkevidde og firehjulstrekk.

Romslig og inspirerende

Kupeen er utformet for å gi deg en optimal kjøreopplevelse. Flatt gulv, seter med hvilestilling og god plass er noen stikkord.

Sikkerhet

EV6 er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner som gir økt trafikksikkerhet. For eksempel hjelper den automatiske nødbremsen deg å holde øye med trafikken forover og gjør det lettere å tilpasse seg ulike trafikksituasjoner.

Kjør smart

Kia EV6 er utstyrt med I-PEDAL. Med denne funksjonen kan du øke og senke farten og stoppe helt kun ved hjelp av gasspedalen. I tillegg har EV6 regenererende bremser som gjenvinner bremseenergi. Det øker bilens rekkevidde og gir bedre utnyttelse av energien.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke