Kia Niro EV

– 460 km rekkevidde (WLTP)

Kia Niro EV – Perfekt familiebil med mulighet for tilhengerfeste.

Denne innovative crossovermodellen er tøff og moderne på utsiden. Innvendig er den romslig med et stilsikkert design. Niro har det nyeste innen teknologi, nettbaserte tjenester og sikkerhet. Niro EV kan også fås med tilhengerfeste.

Fremtidsrettet

Nye Kia Niro har en markant utvendig design som garantert vil vekke oppmerksomhet, med en unik panserdesign som fremhever den karakteristiske Tiger Nose-grillen, Heartbeat-kjørelys og heksagonmønstret grill med matt og glanset overflate i to fargetoner. Den nedre støtfangeren med integrert ladeluke i midten gjør at fronten virker bredere.

Crossover-detaljer

Sideprofilen til nye Kia Niro er designet langs en enkel linje med crossover-detaljer og unike paneler som gir et særegent uttrykk. Dette kombineres med karosseri i to farger med paneler i High Glossy eller Steel Grey og en fremtredende C-stolpe som gir bedre aerodynamiske egenskaper.

Bakpart som oser kraft

Den markante og elegante bakparten har bumerangformede baklykter, Heartbeat-reflektor, solid beskyttelsesplate og en kraftig, enkel nedre støtfanger. Den har de samme stilrene linjene som fronten og en unik C-stolpe som gir bedre aerodynamikk.

Niro EV-designdetaljer

Niro har ny, moderne og markant karosseridesign med tydelige crossover-referanser. I tillegg til den unike heksagonmønstrede grillen i to fargetoner har EV-modellen også bred støtfanger i bilens farge med integrert ladeluke i midten. Paneler og aerodynamisk C-stolpe i Steel Grey setter prikken over i-en.

Dynamiske lettmetallfelger

De nye 17-tommers lettmetallfelgene som er utviklet spesielt for nye Niro EV, er formet som fem kronblader i tofarget finish med sorte detaljer. Niro Hybrid og Plug-In Hybrid har også spesialdesignede 16- eller 18-tommers lettmetallfelger, avhengig av hvilken utstyrsversjon du velger.

Komfort til et nytt nivå.

Førerplassen og kupeen i nye Kia Niro er oppgradert med en rekke smarte og praktiske teknologier som gjør livet enklere for føreren og reisen mer behagelig for alle i bilen.

Bilen som strømkilde

Med den praktiske funksjonen Vehicle-to-Load (V2L) fungerer Kia Niro EV som en mobil strømkilde. Med fulladet batteri kan bilen levere inntil 3 kW strøm. Det kan for eksempel være praktisk på campingtur, når du skal støvsuge bilen eller vil lade en elsykkel eller en bærbar pc. V2L-funksjonen er kun tilgjengelig på Active Pluss, Exclusive og Exclusive Pluss.

Passasjersete med Relaxion

Passasjersetet foran har hvilestilling med en rekke innstillingsmuligheter, slik at du kan sitte så komfortabelt som mulig uten å bli sliten, spesielt på lange turer.

Smart plassutnyttelse

Nye Kia Niro er lengre og bredere og har større akselavstand. Det gir rom for mer oppbevaringsplass. Elbilversjonen er utstyrt med bagasjerom på 20 liter under panseret – perfekt til oppbevaring av ladekabelen og en rekke andre gjenstander. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned baksetene og få bagasjeromsvolum på opptil 1445 liter, avhengig av hvilken Niro-modell du velger.

Premium lydanlegg fra Harman/Kardon

På jakt etter den beste lydkvaliteten? Premium lydanlegg fra bransjeledende Harman/Kardon gir suveren lydopplevelse med basshøyttaler, Clari-Fi™ og QuantumLogic™-teknologi for surroundlyd.

Digital ladeløsning – Kia Charge

Kia gir deg tilgang til et stort nettverk av ladestasjoner, som stadig utvides. Du får et kart over alle ladestasjoner, og betaler enkelt på alle disse ladestasjonene med vårt betalingssystem.

Sikkerhetsfunksjoner – Avanserte førerassistanse.

Den nye Kia Niro-serien med elektrisk drift har også en rekke avanserte DriveWise-førerassistentsystemer som gir maksimal sikkerhet både for personene i bilen og fotgjengere. Systemene holder øye med trafikken, varsler deg og griper inn om nødvendig, slik at du kan nyte reisen og føle deg trygg bak rattet.

Sus av gårde på motorveien

Motorveiassistenten sørger for at Niro holder trygg avstand til kjøretøyet foran, og at bilen holder seg midt i kjørefeltet på motorveien. Den tar også over styring, akselerasjon og bremsing når du er i kjørefeltet. Hvis Niro EV er utstyrt med HDA2, får du også hjelp ved filskift.

Automatisk nødbrems (FCA)

Systemet bruker data fra Niros kameraer og radarsensorer og analyserer informasjon om kjøretøyer, fotgjengere og syklister som krysser veien, for å unngå en mulig kollisjon. FCA 1.5 forhindrer også sammenstøt med kjøretøyer når du svinger eller tar til venstre i et kryss. Hvis det er fare for kollisjon, vises en advarsel i kombiinstrumentet, og bremsene aktiveres med full kraft. På Niro EV aktiveres også FCA 2.0 når du kjører gjennom et kryss.

Smart cruise control m/stop & go

Navigasjonsbasert smart cruise control regulerer automatisk hastigheten slik at bilen ikke overskrider en innstilt hastighet og holder trygg avstand til kjøretøyet foran. Den senker også hastigheten automatisk før en sving, basert på veiinformasjon fra navigasjonssystemet.

Trygg rygging

Når du rygger ut fra parkeringsplasser eller innkjørsler, varsler systemet deg om fotgjengere eller objekter bak bilen. Hvis kollisjonsfaren øker etter varslingen, stopper bilen automatisk.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke