Kia Sorento Plug-in Hybrid

– Kommer i ny utgave i 2024

Kia Sorento Plug-in Hybrid.

Rette linjer

Nye Kia Sorento ladbar hybrid har en kraftfull og markant front med strukturert grill, grillramme i krom og glanset sort, støtfanger i bilens farge med vingeformet luftinntak og sølvfarget beskyttelsesplate foran. Nye, doble LED-projeksjonshovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys kompletterer det atletiske uttrykket og sørger for dynamisk belysning av veibanen.

Romslig og behagelig

Dette er en av få ladbare hybrider med opptil sju seter, og kupeen er både romslig og stilfull. Den er utformet for å gi deg og passasjerene førsteklasses kjøreopplevelser, med ambientebelysning, kvalitetsmaterialer og elegante detaljer. Her finner du dessuten mye praktisk utstyr, for eksempel USB-ladeporter for alle passasjerene. Stilrene og ergonomiske løsninger og et behagelig støynivå i kupeen sørger for topp komfort på turen.

Moderne design

Nye Kia Sorento ladbar hybrid tar seg svært godt ut, også når du ser den bakfra. Elegante og aerodynamiske linjer, vertikale LED-baklykter, sportslig beskyttelsesplate, takspoiler i glanset finish og integrert vindusvisker bak, samt miljømerket «eco plug-in hybrid» er noen av detaljene som gir et imponerende visuelt inntrykk.

Allround-pakke.

Smarte løsninger

Bilen leveres med en rekke avanserte løsninger for økt komfort. Setevarme og -ventilasjon gjør bilen bekvem å kjøre i all slags vær, head-up-displayet (HUD) viser grafikk og annen relevant kjøreinformasjon i synsfeltet ditt på frontruten, og stemningsbelysningen sørger for en behagelig atmosfære i bilen. Alle disse funksjonene får strøm fra elektromotorens høyvoltbatteri på 13,8 kWh.

God plass

God plass og fleksible bagasjeromsløsninger gir nye Kia Sorento ladbar hybrid et bagasjeromsvolum på opptil 809 liter – det er blant de største bagasjerommene for elektriske SUV-er i denne klassen. Den romslige bilen kan raskt forvandles fra en 5-seter til en 7-seter. Baksetene kan også legges ned i forskjellige forhold, slik at du får plass til både passasjerer og bagasje.

Praktiske løsninger

Alle passasjerene får mer plass. I tillegg er det enklere å komme til tredje seterad takket være en knapp for å skyve setet. Andre praktiske løsninger er fjernstyrt nedfelling av setene og høydejusterbar smart elektrisk bakluke som gir enkel tilgang til bagasjerommet, selv når du har hendene fulle.

Infotainment og tilkobling.

Kia Connect App

Med appen kan du koble deg til din Kia Sorento og for eksempel finne ut om dørene på bilen er låst eller hvor du parkerte. Du kan også sjekke og endre bilinnstillinger og aktivere dem. En annen svært nyttig tjeneste er fjernstyrt lading av Kia Sorento ved hjelp av smarttelefonappen.

Doble skjermer

Navigasjonssystemet gir deg reiseruter og nødvendig informasjon på en 10,25-tommers HD-LCD-berøringsskjerm i farger. Det viser også bilder fra ryggekameraet og er kompatibelt med Android Auto- og Apple CarPlay-enheter og -apper. Det heldigitale 12,3-tommers TFT-kombiinstrumentet viser viktig informasjon om bilen og turen.

Trådløs lading av smarttelefoner

Når du legger en kompatibel smarttelefon på ladeplaten foran på midtkonsollen, lades telefonen mens du kjører. Passasjerene har tilgang til USB-ladeporter for lading med ladekabel.

Kia Live Services

Nettbaserte tjenester inkluderer Kia Live Services, nettbasert stemmestyring og nettbasert navigasjon. Du kan få informasjon om fotobokser, været, trafikk og finne de nærmeste ladestasjonene i området. Bruk talekommandoer til å søke etter interessepunkter (POI-er) i nærheten eller en bestemt adresse. Alle nettbaserte tjenester er gratis i 7 år.

Eksklusivt lydanlegg fra Bose®

12 høyttalere, en ekstern forsterker og toppmoderne lydteknologi sørger for høy kvalitet på underholdningen og gir surroundlyd fra stereo eller flerkanals lydkilder.

Teknologi og sikkerhet.

Nye Kia Sorento hybrid er utstyrt med en pakke med avanserte DRIVE WiSE-førerassistentsystemer. De arbeider forutseende, reagerer på endringer i veiforholdene og hjelper deg å oppdage potensielle farer. Det gjør det enklere for deg å holde fokus og følge med, slik at kjøreturen blir sikrere og mer avslappet.

Lane Following Assist

Lane Following Assist samarbeider med smart cruise control og kontrollerer akselerasjon, bremsing og styring avhengig av kjøretøyet foran. Det gjør det enklere og tryggere å kjøre i kø. Systemet bruker et kamera og radarsensorer til å holde trygg avstand til kjøretøyet foran og til å registrere filoppmerking for å holde bilen midt i filen. Lane Following Assist fungerer i hastigheter fra 0 til 180 km/t.

Automatisk nødbrems

Den automatiske nødbremsen bruker data fra bilens kameraer og radarsensorer og analyserer informasjon om kjøretøyer, fotgjengere og syklister som krysser veien, for å unngå en mulig kollisjon. Systemet forhindrer også sammenstøt med kjøretøyer når du svinger til venstre i et kryss. Hvis det er fare for kollisjon, vises en advarsel på kombiinstrumentet, og bremsene aktiveres med full kraft.

Skiltleser

Når skiltleseren er aktiv, bruker systemet et kamera til å lese fartsgrenseskilt langs veien, og viser dem ved siden av speedometeret og på navigasjonsskjermen. Du velger selv om du følger fartsgrensen eller overstyrer den.

Blindsonekamera

Blindsonekameraet hjelper deg å oppdage kjøretøyer i blindsonen. Når du setter på blinklyset, vises blindsonen i kombiinstrumentet. Setter du på venstre blinklys, viser systemet blindsonen på venstre side. Setter du på høyre blinklys, viser systemet blindsonen på høyre side.

Smart cruise control med Stop & Go

Smart cruise control opprettholder hastigheten du har valgt, og bruker frontkameraet og frontradaren til å beregne avstanden og hastigheten til kjøretøyet foran. Det bidrar til å holde trygg avstand mellom de to kjøretøyene. Systemet kontrollerer akselerasjon og bremsing for å sikre at Kia Sorento stopper når kjøretøyet foran stopper, og kjører i gang igjen når det andre kjøretøyet begynner å bevege seg.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke