Kia Sportage Plug-in Hybrid

– Moderne SUV-design

Kia Sportage Plug-in Hybrid.

Imponerende på alle måter. Sportage Plug-in hybrid kombinerer en effektiv bensinmotor med en elmotor som sammen leverer 265 HK.

Imponerende utseende

Rene, muskuløse flater inspirert av organiske former i naturen er kombinert med spennende detaljer som gir denne SUV-modellen et sportslig og tøft utseende.

Dristig design

Den nye designen er mer markant, med skarpe, presise linjer som fremhever den sportslig elegante stilen.

Iøynefallende front

Den integrerte svarte grillen med bikakemønster strekker seg over hele bilens bredde og danner en flott kontrast til de futuristiske bumerangformede LED-kjørelysene og de markante LED Matrix-hovedlyktene.

Moderne grill

Fronten preges den moderne grillen og den markante støtfangeren. De fremtredende elementene er fint balansert med rene, elegante flater.

Sportslig silhuett

Sideprofilen gir bilen et sportslig SUV-preg som balanseres med elegante, presise linjer. Nye vinduslister i krom og svart fremhever det sportslige preget sammen med det svarte taket, som også fremhever den dynamiske utformingen til C-stolpen.

Moderne bakpart

Linjen som forbinder LED-baklyktene, får bilen til å virke enda bredere sett bakfra. Bakruteviskeren er skjult i takspoileren. Det gir en ren og moderne stil, og bedre sikt for føreren. Den nedre støtfangeren i bilens farge har reflektorer og tåkelys i innfatninger i høyglanset sort eller halvmatt krom, og diffusor i halvmatt krom.

Interiør.

Fokus på føreren

Kupeen er førerorientert med en moderne og ryddig førerplass med integrert buet display, sportslig D-formet skinnratt og midtkonsoll med girskifthjul.

Usedvanlig romslig

Kupeen gir deg all plassen du trenger. Passasjerene i baksetet har god plass til beina, og både føreren og passasjerene har tilgang til mange smarte oppbevaringsløsninger.

Flotte detaljer som inspirerer

Kupeen setter en ny standard i SUV-segmentet med en rekke elegante designforbedringer, blant annet flott aluminiumsfinish på dashbordet og dørene, sportslige luftdyser med innfatning i halvmatt krom og ambientebelysning.

Innovativ ergonomi

Den ergonomiske kupeen er utstyrt med nyvinninger som berøringsskjerm med flere moduser som gjør det enkelt å bytte mellom innstillinger i infotainmentsystemet og klimaanlegget.

Seter med topp komfort

Alle setene er trukket i myke, komfortable materialer med elegante detaljer og spreke farger. Forsetene har en ekstra sportslig kontur og byr på enda høyere komfort.

Sikkerhet i høysetet.

Hos oss har sikkerheten første-, andre- og tredjeprioritet. Det aller viktigste for oss er din sikkerhet, og vi vil skape et inspirerende rom for deg og dem du er glad i.

Reager raskere

Systemet bruker data fra bilens kameraer og radarsensorer. Det analyserer informasjon om kjøretøyer, fotgjengere og syklister som krysser veien foran bilen, og aktiverer et varselsignal og bremsing for å hindre kollisjon. Veikryssfunksjonen oppdager også møtende kjøretøyer når du svinger til venstre i et kryss.

Økt sikkerhet i svinger

Navigasjonsbasert smart cruise control regulerer automatisk hastigheten slik at bilen ikke overskrider en innstilt hastighet og holder trygg avstand til kjøretøyet foran. Den senker også hastigheten automatisk før en sving, basert på veiinformasjon fra navigasjonssystemet.

Unngå ubehagelige overraskelser

Dette systemet varsler deg med lyd- og lyssignaler om kjøretøyer i blindsonen og styrer aktivt bilen for å hindre kollisjon. Varsel om kryssende trafikk ved rygging hjelper deg på samme måte når du rygger og det kommer et kjøretøy fra venstre eller høyre.

Fjernstyr bilen med nøkkelen

Parker bilen eller kjør den ut av en parkeringsluke mens du står på utsiden og manøvrerer bilen forover og bakover med en nøkkelsender. Parkeringsassistenten med automatisk nødbrems varsler om hindringer under rygging inn i en parkeringsluke og bremser ved behov for å hindre kollisjon.

For sikkerhets skyld

Fire vidvinkelbilder fra kameraene bak, foran og på sidene gir deg en 360-graders visning av området rundt bilen når du parkerer, eller når du kjører i under 10 km/t.

Førsteklasses kjørekomfort.

Kupeen er konstruert på en helt ny plattform med fokus på førerorientert design, avansert teknologi og materialer av høy kvalitet. Alt med tanke på å bidra til å forenkle hverdagen og gjøre bilkjøring så komfortabelt og enkelt som mulig.

Terrengmodus

Den avanserte terrengmodusen tilpasser automatisk bilens innstillinger for å oppnå optimale kjøreegenskaper på alle typer underlag, for eksempel snø, gjørme og sand.

Flere kjøremoduser

Velg komfort-, øko- eller sportsmodus, og systemet tilpasser antispinnreguleringen, styringen og pedalresponsen for optimal kjøredynamikk. Du vil alltid føle at du har full kontroll, uansett kjøreforhold.

Smart plassutnyttelse

I Sportage er plassen utnyttet optimalt. Det er god takhøyde og god plass til beina på alle sitteplasser og det er mange innovative oppbevaringsløsninger i kupeen, blant annet store koppholdere i midtkonsollen, kleshengere i baksetet og armlene med koppholdere på den midtre sitteplassen bak.

Gjennomtenkt og innovativ konstruksjon

Imponerende stort bagasjerom med fleksible løsninger: Baksetet kan enkelt legges ned for å øke bagasjeromsvolumet til 1780 liter. Setet kan deles i forholdet 40:20:40, slik at du får plass til alt og alle som skal være med.

Alltid oppdatert

Et stort utvalg avanserte funksjoner holder deg oppdatert med informasjon i sanntid om trafikken, lokale tjenester, været og mye mer. Android Auto™, Apple CarPlay™, NLU-basert stemmestyring og annen teknologi gjør alt enda enklere.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke