Mercedes-Benz Citan

– varebil

Eksteriøret til Citan varebil.

Passer til enhver jobb.

Sidespeil, elektrisk foldbare og justerbare

De elektrisk justerbare, foldbare og oppvarmede sidespeilene kan forhindre skade på speilhusene.

LED High Performance frontlykter

LED High-Performance frontlyktene forbedrer sikkerheten i mørket og gir bilen et karakteristisk utseende.

Tåkelys foran med LED-teknologi

Tåkelysene foran med LED-teknologi kan bidra til å forbedre sikten under dårlige værforhold.

Vindu i bakluke/bakdør med vindusvisker og vindusspyler

Vinduet i bakluken eller vinduene i bakdørene med vindusvisker og vindusspyler gir deg bedre sikt bakover, noe som gjør manøvrering og rygging enklere.

Skyvedør på venstre og høyre side

En skyvedør på hver side av kjøretøyet sikrer større fleksibilitet ved lasting og lossing. Skyvedørene trenger ikke mye plass for å kunne åpnes, så føreren kan dermed utnytte trange parkeringsplasser.

Interiøret i Citan varebil.

Et interiør som tilfredsstiller selv de mest kresne krav.

Skinnratt

Med skinnratt ser førerplassen enda bedre ut. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.

THERMOTRONIC klimaautomatikk

Med 2 klimareguleringssoner gjør THERMOTRONIC det mulig å foreta individuelle klimareguleringsinnstillinger for fører- og forsetepassasjersiden. Temperatur, luftstrøm og luftfordeling kan styres automatisk med et knappetrykk.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade smarttelefoner som støtter induktiv lading, på reisen: helt uten spesielle kabler, kontakter eller holdere – og uavhengig av merke og modell.

Syntetisk bagasjeromsgulv / lasteromsgulv

Lasteromsgulvet beskyttes av den teksturerte syntetiske matten i matt svart og er dermed også lyd- og varmeisolert. Den syntetiske overflaten gjør lasteromsgulvet spesielt enkelt å rengjøre.

Skillevegg i full bredde med vindu

Skilleveggen i full bredde mellom førerrommet og lasterommet med to vinduer gjør det mulig å kontrollere lasten visuelt. Sammen med festeringene i lasteromsgulvet bidrar det til å sikre lasten ordentlig.

Utstyrshøydepunktene til Citan varebil.

MBUX multimediesystem inkl. navigasjon og DAB

MBUX multimediesystem styres intuitivt og kan utvides: med intelligente navigasjonsfunksjoner, stemmestyring via «Hei Mercedes», et bredt spekter av grensesnitt og omfattende infotainment fra smarttelefonintegrasjon til DAB digitalradiomottak.

3 år med gratis kartoppdateringer

Gratis kartoppdateringer i 3 år sikrer at navigasjonssystemet kan utvikle sitt fulle potensial. I tillegg gjør oppdaterte kart det lettere for deg å orientere deg under transport. Denne tjenesten er kjøretøyspesifikk og gjelder i 3 år etter første registrering.

Integrasjon for smarttelefon

Integrasjon for smarttelefon kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. På denne måten får du praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.

Klargjøring for Remote Services Plus

Integrasjon for smarttelefon kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. På denne måten får du praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.

Klargjøring for Live Traffic Information

Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den beste ruten for å komme frem så snart som mulig. Klargjøring for Live Traffic Information oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke