Mercedes-Benz eCitan

– elektrisk varebil

Eksteriøret til eCitan varebil.

En attraktiv nykommer.

LED High Performance frontlykter

LED High Performance-frontlykter gir ekstra sikkerhet i mørket og et særegent utseende.

Lakkerte støtfangere

Gi bilen din et mer premium utseende med støtfangerne foran og bak lakkert i bilens farge.

Tåkelys foran med LED-teknologi

Tåkelysene foran med LED-teknologi kan bidra til å forbedre sikten under dårlige værforhold.

Vindu i bakluke/bakdør med vindusvisker og vindusspyler

Vinduet i bakluken eller vinduene i bakdørene med vindusvisker og vindusspyler gir deg bedre sikt bakover, noe som gjør manøvrering og rygging enklere.

Doble bakdører, 180 grader, med vindu

De doble bakdørene med stor åpning og asymmetrisk splitt letter lasting og lossing av uhåndterlige gjenstander. Dessuten slipper den også mer lys inn i bilen, og forbedrer dermed sikten når du rygger og manøvrerer.

Interiøret i eCitan varebil.

Kjent miljø, ny opplevelse.

Skinnratt

Med skinnratt ser førerplassen enda bedre ut. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.

THERMOTRONIC klimaautomatikk

Med 2 klimareguleringssoner gjør THERMOTRONIC det mulig å foreta individuelle klimareguleringsinnstillinger for fører- og forsetepassasjersiden. Temperatur, luftstrøm og luftfordeling kan styres automatisk med et knappetrykk.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade smarttelefoner som støtter induktiv lading, på reisen: helt uten spesielle kabler, kontakter eller holdere – og uavhengig av merke og modell.

Syntetisk bagasjeromsgulv / lasteromsgulv

Lasteromsgulvet beskyttes av den teksturerte syntetiske matten i matt svart og er dermed også lyd- og varmeisolert. Den syntetiske overflaten gjør lasteromsgulvet spesielt enkelt å rengjøre.

Skillevegg i full bredde med vindu

Skilleveggen i full bredde mellom førerrommet og lasterommet med to vinduer gjør det mulig å kontrollere lasten visuelt. Sammen med festeringene i lasteromsgulvet bidrar det til å sikre lasten ordentlig.

Utstyrshøydepunktene til eCitan varebil.

Elektrisk motor 90 kW

Den svært effektive elektriske motoren som leverer maksimalt 90 kW (122 hk) og et dreiemoment på opptil 245 Nm, vil imponere deg med sin merkbare trekkraft og behagelig jevne gange.

Høyvoltbatteri (45 kWh)

Høyvoltbatterisystemet med en kapasitet på 45 kWh gir god rekkevidde – uten å begrense plassen i bilen.

Valg av energigjenvinningsnivåer

Ved hjelp av to kjøreprogrammer og tre energigjenvinningsnivåer bestemmer du underveis på reisen i hvilken grad kjøreatferden skal tilpasses effektiviteten, og hvor sterkt kjøretøyet skal bremse ned når du tar foten av gasspedalen.

Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester

Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester oppfyller de tekniske forutsetningene for bruk av digitale tilleggsfunksjoner som er utviklet eksklusivt for eVans. Disse inkluderer også klimaregulering før start, slik at du kan starte reisen i et behagelig temperert kjøretøy.

Varslingssystem for dekktrykktap foran og bak, trådløst

Kjøretøyets varslingssystem for dekktrykktap kan bidra til å forbedre kjøresikkerheten, redusere dekkslitasjen og optimalisere rekkevidden. Det overvåker dekktrykket på alle fire hjul. Systemet gir en visuell advarsel ved minimalt trykktap eller større trykkforskjeller.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke