Mercedes-Benz EQA

– et fremragende utseende

Eksteriøret til nye EQA.

Nye EQA presenterer seg med balanserte proporsjoner, korte overheng og kraftige bilskuldre med en coupé-lignende sidelinje. Det klare, overflatebetonte designet med reduserte linjer og presise sammenføyninger utstråler overlegen sportslighet og modernitet. Det detaljrike designet understreker den høye kvaliteten og eksklusiviteten. Det sterke utseendet avrundes av den moderne hjuldesignen, som gjør det enklere å komme i gang med helelektrisk kjøring.

Grill

Den nye grillen har Blackpanel med sort høyglanset stjernemønster for Progressive Line eller Blackpanel med blankt krom stjernemønster for AMG Line.

Nytt felgdesign

Et design som følger med i tiden: Hjulene med nytt design gir EQA et selvsikkert utseende i harmoni med bilens muskuløse skulderparti.

LED-lysdiodebånd

Skinnende hele veien: Den imponerende hekken imponerer med nye LED-baklykter som sømløst går over i LED-lysdioadebånd med interiør av høy kvalitet.

Panoramasoltak

Nye EQA leveres med høykvalitets panoramasoltak som gi mye lys inn i kupeen takket være sine store glassflater og med dette gir bilen en lys, vennlig og behagelig atmosfære.

Interiøret i nye EQA.

Førsteinntrykket av plass teller: Interiørdesignen i EQA imponerer med sin vellykkede syntese av romslig interiør, høyteknologi og sportslighet. Så innbydende kan overgangen til helelektrisk kjøring være. Individualiseringen er heller ikke glemt: Gjør nye EQA til din EQA, for eksempel med komfortbelysning og ulike dekorelementer som passer din smak. De avfjærede komfortsetene og det nye rattet gjør turen din spesielt behagelig.

Nytt rattdesign

Fremtiden er under kontroll – det nye rattet knytter deg sammen med bilen og blir til kontrollsenteret. Betjeningselementene betjener eksempelvis en rekke funksjoner for navigasjon, telefoni og underholdning. Du kan også stille inn farts- og avstandsreguleringen her, for å komfortabelt kjøre gjennom trafikken.

Førerplass med midtkonsoll

Det indre midtpunktet er funnet: Førerplassen med optimalisert midtkonsoll presenterer seg i et progressivt, designorientert formspråk. Mer oppbevaringsplass og den intuitive utformingen av betjeningselementene gjør det enkelt å få tilgang til alle funksjoner uten å bli distrahert under kjøring.

Avfjærede komfortseter med minnefunksjon

Med minnefunksjonen kan du enkelt lagre og velge forskjellige seteposisjoner. Samtidig kan setet ganske enkelt etterjusteres elektrisk og trinnløst ved behov.

Komfortbelysning

Sett farge på kupeen helt etter egne preferanser eller stemningen i øyeblikket. Ved hjelp av de 64 fargene i komfortbelysningen skapes fascinerende fargestemninger, som kan skifte dynamisk eller belyse flere områder med ulike farger.

Nytt Burmester® surround-soundsystem med Dolby Atmos®

Reis inn i nye lydverdener – Dolby Atmos® i kombinasjon med Burmester® surround-soundsystem appellerer til sansene dine på høyeste nivå og gir en enestående lydopplevelse som gir musikken mer plass, klarhet og dybde.

Noen utstyrshøydepunkter.

MBUX stemmestyring

MBUX stemmestyring gjør nye EQA til en partner som lytter til deg i trafikken. Et «Hey Mercedes» er nok til å få assistentens fulle oppmerksomhet. Du kan blant annet styre komfortbelysningen og justere temperaturen i kupeen.

MBUX interiørassistent

Nyt berøringsfri betjeningskomfort. Det innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Og systemet skiller mellom fører og forsetepassasjer for å vise den menyen du vil bruke.

Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC

Nå trenger du ikke lenger å stresse med trange parkeringsluker. Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC finner ledige parkeringsplasser for deg og hjelper deg inn og ut av parkeringsluker. Den hjelper deg med styring og også akselerasjon, bremsing og girskifter.

Parkeringspakke med 360° kamera

Parker avslappet og komfortabelt med 360° kameraet, som gir deg et oversiktsbilde over området rundt bilen, også fra fugleperspektiv. Det blir enkelt å mestre selv smale, kronglete eller uoversiktlige parkeringssituasjoner på en trygg måte.

Head-up display

De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke