Mercedes-Benz EQB

– design som overbeviser

Eksteriøret til EQB.

Design som overbeviser ved første øyekast: Med den karakteristiske Black Panel-grillen og det gjennomgående lysbåndet foran og bak er det tydelig at EQB er en EQ-modell.

AMG line

Tilfører EQB sporty gener med bl.a. den AMG-spesifikke sorte grillen i twin-blade design.

Black Panel-grill med integrert lysbånd

Fronten til EQB karakteriseres av Black Panel-grillen med integrert Mercedes-stjerne samt lysbåndet og de dynamiske LED-frontlyktene.

Bred hekkdesign med LED-lysbånd

LED-lysbåndet mellom LED-baklyktene viderefører den spennende karakteristikken til fronten. Det trekker en rød tråd gjennom eksteriøret og gir en horisontal breddeeffekt.

Panoramasoltak

Panoramasoltaket gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen.

LED High Performance-lykter

LED High Performance-lyktene lyser opp kjørebanen med en bred lyskjegle og et varmt, hvitt lys. Vesentlig mer presis enn vanlige halogen- eller bi-xenon frontlykter. For deg innebærer det bedre synlighet og dermed mer sikkerhet.

Interiøret i EQB.

Nyt elektrifiseringen på hver tur: Roségullfargede elementer og det bakgrunnsbelyste dekorelementet preger den moderne hightech-atmosfæren i kupéen til EQB. Målrettede designdetaljer, som rørformede elementer i aluminiumsoptikk, forsterker også det solide, robuste og eksklusive helhetsinntrykket.

Display-stiler

Design cockpiten etter dine behov. På det heldigitale instrumentdisplayet kan du velge mellom flere displaystiler etter ønske: Modern Classic, Sport eller Progressive med informative fargeendringer.

Tredje seterad med to seter

Den tredje seteraden som kan legges ned gir plass til opptil to ekstra personer med en maksimal høyde på 1,65 meter. Hvis den tredje seteraden legges helt ned, oppstår en nesten flat overflate – ideelt for lasting av ulike varer.

Bagasjeromspakke

Standard bagasjeromspakke tilbyr et bredt utvalg av oppbevaringsmuligheter, blant annet nett og strammebånd i sidepanelene gjør det lettere å sikre lasten.

Multikontursetepakke

Multikontursetepakken justerer setesidestøttene som en skreddersydd jakke. Når du justerer ryggstøttene slik at de sitter perfekt for deg, forbedrer det sidestøtten under kjøring. Oppblåsbare kamre skaper en massasjeeffekt i korsryggen.

Utstyrshøydepunktene til EQB.

Head-up display

Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg. Høyde og kvaliteten til displayet kan du justere etter egne preferanser.

MBUX innovasjonspakke

Kombinasjonen av innovativt og velkjent utstyr som head-up-display  og interiørassistenten legger til rette for enkel bruk: Ved hjelp av hånd- og armbevegelser kan du for eksempel aktivere utvalgte funksjoner intuitivt og berøringsfritt.

Voice control

Med ordene «Hei Mercedes» aktiverer du MBUX-stemmeassistenten – og infotainment-systemet er lutter øre og gir deg tilgang til en rekke funksjoner som temperaturkontroll, rekkeviddeovervåking og prognosesystemer.

Kjøreassistentpakke

Begi deg ut på veien mot helt autonom kjøring uten fører SAE level 5: Toppmoderne systemer hjelper deg med hastighetstilpasning, styre og unngå kollisjoner, alt etter situasjonen. Ulykkesrisikoen kan dermed senkes og passasjerene samt trafikanter kan beskyttes mer effektivt.

Parkeringspakke med 360°-kamera

Kombinasjonen av aktiv parkeringsassistent og 360°-kamera hjelper deg når du leter etter parkeringsplass, samt når du skal manøvrere bilen inn i og ut av parkeringsluker. Særlig oversiktsbildet fra 360°-kameraet med virtuelt fugleperspektiv gjør inntrykk.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke