Mercedes-Benz EQC

– unik estetikk

Eksteriøret til EQC.

EQC har sin egen unike estetikk. Et symbol på progressiv luksus. Den rene, rolige og minimalistiske linjeføringen gjør det klart: Dette er elbilenes Mercedes.

EQ-spesifik front

EQC oser av fremtidsrettet mobilitet. Tidligere separate elementer som frontlykter og grill blir visuelt slått sammen i én Black Panel grill. MULTIBEAM LED frontlykter som standard understreker high-tech-inntrykket med energy-blå dekorlinjer og en helt egen lyktedesign.

Kupéaktig, dynamisk taklinje

Med EQC presenterer vi også en nytolkning av SUV-designen. Taklinjen faller mykt av mot hekken. Det gir både et dynamisk utseende og behagelig takhøyde i baksetet.

Felgdesign

Nesten alt på EQC er nytenkning. Selv de aero-optimaliserte felgene. De er i EQC-design og fås med blå EQC-detaljer.

Lysdesign

EQC sjarmerer omgivelsene med lysets hastighet. MULTIBEAM LED frontlykter med svart høyglanspolert lykthus, dekorlinjer i energy-blå og et spesielt EQC lysdesign sørger for det. Særlig om natten er de markante linjene med LED-lys foran og bak et blikkfang.

AMG Line

EQC leverer jevn akselerasjon på nivå med en sportsbil. AMG Line (tilleggsutstyr) får den til å se ut som en også. Et høydepunkt er den tydelige fronten i sort. Utstyrslinjen inkluderer også et spesifikt frontforkle og en tydelig diffusor bak samt spesielle lettmetallfelger fra AMGs høyytelseseksperter.

Interiøret til EQC.

Elektromotoren er nærmest lydløs og gjør det nye, progressive interiøret i EQC til en enda større nytelse. Mange dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC og understreker særpreget ved bilen.

Designelementer

Interiøret i EQC viser en helt ny og unik elektroestetikk. Karakteristiske ventilasjonsdyser i EQC-design er omgitt av metallisk-galvaniserte flater. Som et ekstra høydepunkt strekker en lamellkrage i metallfinish seg fra instrumentpanelet inni i dørene og skaper en fin wrap-around-effekt.

Widescreen cockpit

Det heldigitale instrumentdisplayet og mediedisplayet har hver sin 10,25 tommers skjerm og er slått sammen til en widescreen cockpit under glass. Et unikt moderne og eksklusivt inntrykk. Informasjon vises høyoppløst i farger og med avanserte animasjoner. Innholdet kan i tillegg posisjoneres individuelt og betjenes intuitivt både med touch-betjening og stemmestyring.

Komfortbelysning

I EQC kan du oppleve din egen lille soloppgang på hver tur. Mange områder i interiøret kan belyses smakfullt etter ønske. Velg mellom 64 enkeltfarger og flere fargeverdener og effekter.

Elektrisk soltak

Soltaket i glass gir mer lys og luft i bilen. I lukket, men spesielt i åpen tilstand, gir det kupeen en lysere atmosfære. Med soltaket åpent sirkulerer frisk luft trekkfritt rundt i kupeen. En skyvbar gardin fungerer som beskyttelse mot solen.

Setekomfort med massasjefunksjon

Med multikontursetepakke som tilleggsutstyr får du en komfortopplevelse som tilpasser seg deg og kroppen din. To pulserende luftkamre i hofteområdet masserer ryggen og lindrer slitne muskler.

Teknologihøydepunkter for EQC.

Burmester® surround sound system

Med den legendariske Burmester-lyden kan du oppleve ytelser og eksklusivitet. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Denne kan optimaliseres spesielt for forsetene og for baksetene, og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.

LINGUATRONIC stemmekontroll

«Hey Mercedes.» Slik starter du LINGUATRONIC online stemmekontrollen. Den reagerer på nesten hvert eneste ord. Systemet kan til og med behandle indirekte tale – klimakontrollen vil for eksempel reagere på «I feel cold», og øke temperaturinnstillingen.

Kjøreassistentpakke

Begi deg ut på veien mot autonom kjøring: De mest moderne systemene hjelper deg med å tilpasse farten, styre og skifte felt, alt etter situasjonen, samt ved fare for kollisjon. Ulykkesrisikoen reduseres – passasjerer og medtrafikanter beskyttes effektivt. Dermed kommer du trygt og avslappet frem.

ENERGIZING-pakke Plus

ENERGIZING-pakke Plus er en nyskaping – den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur.

Multikontursetepakke

Pakken justerer setesidestøttene som en skreddersydd dress. Når du justerer ryggstøttene slik de passr best for deg, forbedrer dette sidestøtten for sportslige kjøremanøvrer. Oppblåsbare kamre skaper igjen en massasjeeffekt i korsryggen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke