Mercedes-Benz EQE SUV

– et innovativt utseende

Eksteriøret til EQE SUV.

Oppdag høydepunktene i EQE SUVs ytre design med to forskjellige utstyrsvarianter – Electric Art Line og AMG Line. Det elegante, dynamiske Purpose Design gir EQE SUV et innovativt utseende i stil med Mercedes-Benz-modellene, og setter nye standarder for designspråket til elektrisk mobilitet.

Grill med Mercedes-Benz pattern

Frontlyktene er forbundet med en lysstripe, og den sportslige fronten har Black Panel-grill og Mercedes-stjerne i midten. Sammen utgjør dette ansiktet til nye EQE SUV.

Lettmetallfelger på 55,9 cm (22 tommer)

Som standard leveres EQE SUV med lettmetallfelger på 48,3 cm (19 tommer) med fem eiker. Som tilleggsutstyr eller inkludert i pakke leveres også ulike lettmetallfelger på inntil 55,9 cm (22 tommer), f.eks. AMG-lettmetallfelger med flere eiker

DIGITAL LIGHT

Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen for deg i henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

Baklyktelementer i 3D heliks-design

Baklyktelementene i spiralformet 3D-design og lysstripen danner sammen den umiskjennelige lyssignaturen til Mercedes-EQ.

Purpose Design

Korte overheng, lang akselavstand og standard lettmetallfelger på 48,3 cm (19 tommer) gir sportslige proporsjoner i SUV-format. Purpose Design med store flater kombinerer god plass med aerodynamiske løsninger, innovativt designspråk og detaljer av høy kvalitet.

Interiøret til EQE SUV.

Finn ut mer om utstyret i EQE SUV. Med MBUX Hyperscreen og de digitale fargetemaene, kan du fokusere på individualitet i kjøretøyets interiør. Høykvalitets interiørelementer understreker en atmosfære med en generøs romfølelse. Utstyrsvariantene Electric Art eller AMG Line er tilgjengelige for individualisering av seter, polstring og andre utstyrsfunksjoner.

Head-up display

Head-up-displayet gjør kjøreopplevelsen enda mer komfortabel og sikker: Statusinformasjon og indikatorer projiseres på frontruten i synsfeltet. Dermed kan du alltid holde fullt fokus på veien foran deg, uten å gå glipp av viktig informasjon.

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen (tilleggsutstyr) omdanner kupeen til en imponerende, høyteknologisk kommandosentral. Tre skarpe skjermer smelter visuelt sammen under et felles glassdeksel og danner et enkelt, høyoppløselig brukergrensesnitt som strekker seg over hele instrumentpanelets bredde.

Kardangtunnelen bortfaller

EQE SUV utnytter konsekvent alle fordelene med en helelektrisk drivlinje: Siden akselavstanden er lang og kardangtunnelen bortfaller, vil passasjerene kunne nyte en utrolig god romfølelse i en progressiv atmosfære.

Dekorelementer av høy kvalitet

Kombinasjonen moderne og tradisjonelle materialer og farger gir interiøret en helt spesiell atmosfære. Dette gjelder spesielt dekorelementene i innovativ estetikk som tredekor med trykk, 3D-finish med fine metallpigmenter og bakgrunnsbelyste laserutskjæringer med Mercedes-Benz Pattern.

Burmester® 3D surround-soundsystem

Utsøkt Burmester®-lyd. Høyttalerne av høy kvalitet utvikler en imponerende surroundlyd og kan optimaliseres spesielt for for- og baksetene, slik at lytteopplevelsen blir enda mer intensiv. Lydanlegget Dolby Atmos® tar lydopplevelsen i EQE SUV til et nytt nivå. En ny type lydanimasjon blir dermed mulig: For mens konvensjonelle stereosystemer vanligvis har en venstre-høyre-dynamikk, kan Dolby Atmos® utnytte hele området og skape en 360-graders opplevelse.

Utstyrshøydepunkter hos EQE SUV.

AIRMATIC

AIRMATIC luftfjæring tilbyr fremragende rullekomfort også på vanskelig underlag. Det adaptive dempingssystemet tilpasses separat for hvert hjul og danner grunnlaget for behagelig og avslappet kjøring.

4MATIC firehjulsdrift

4MATIC firehjulsdrift sikrer dymamisk kjøreglede og overlegne kjøreegenskaper selv på løst underlag. Systemet gir bedre veigrep og kjørestabilitet – for økt sikkerhet ved våt veibane, snø og is.

MBUX-stemmestyring

Oppdag fordelene med den intelligente MBUX-stemmestyringen som ikke trenger faste talekommandoer. Med nøkkelordet «Hei, Mercedes» aktiverer du innlegging av talekommando og kan legge til et konkret betjeningsønske, for eksempel for navigasjon, klimaautomatikk eller bytte av radiostasjon.

Zero Layer

Hovedvisningen i OLED-sentraldisplayet viser en oversikt. Ved hjelp av kunstig intelligens foreslår det innovative brukergrensesnittet Zero Layer de viktigste funksjonene direkte i synsfeltet. Dette avhenger av situasjonen og lar deg foreta inntastinger uten omveier via undermenyer.

ECO-assistent

ECO Assist støtter forutseende kjøring og indikerer når foten bør tas av gasspedalen. Analysen kan for eksempel ta hensyn til kjøretøy som kjører foran eller fartsgrenser, og om det er mer passende å rulle eller gjenvinne energi i situasjonen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke