Mercedes-Benz EQE

– sedan

Eksteriøret til EQE sedan.

Finn ut mer om de utvendige høydepunktene til EQE sedan fra Mercedes-Benz. De ulike utstyrsversjonene gir bilen en helt egen karakter – enten du velger det omfattende standardutstyret, Electric Art eller AMG Line.

Black panel-grill med midtplassert Mercedes-stjerne

Din garanti for et imponerende utseende: Black Panel-grillen med små ikoniske Mercedes-stjerner.

AMG Line

AMG Line gir eksteriøret av din EQE et dynamisk preg. Den overfører sportslige AMG-gener til den elektriske klassen – for eksempel med den AMG-spesifikke frontspoileren og AMG lettmetallfelgene.

Nattpakke

Med nattpakker virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i svart eller svart krom. Avhengig av bilens lakk oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger.

Panoramasoltak

Panoramasoltak gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.

DIGITAL LIGHT

Lykteteknologien DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon leveres som tilleggsutstyr til EQE fra Mercedes-Benz. Den supplerer MULTIBEAM LED-lyktene med sin høyoppløselige lysteknologi. Lyset fungerer forutseende og tilpasser seg rute og trafikk alt etter situasjonen.

Interiøret til EQE sedan.

Oppdag interiøret til EQE sedan fra Mercedes-Benz. I tillegg til førsteklasses materialer og utmerket utførelse har kupeen spennende høydepunkter som MBUX Hyperscreen og Burmester® surround-soundsystem.

12,8″ OLED-skjerm

Den 12,8-tommers OLED-skjermen forvandler cockpiten din til et høyteknologisk kontrollsenter med fremragende dimensjoner og et svært brukervennlig kontrollgrensesnitt. Den utmerkede fargebrilliansen forbedrer også interiørdesignet. Den haptiske tilbakemeldingen legger til rette enkel berøring mens du kjører.

Multifunksjonelt sportsratt i mykt nappaskinn

Det multifunksjonelle sportsrattet i mykt nappaskinn har en flatet bunnseksjon og har svært godt grep i gripeområdet – begge er utmerkede forutsetninger for en sporty kjørestil. Bruk touch-knappene for å betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å måtte ta hendene av rattet.

ENERGIZING-pakke Plus

ENERGIZING-pakke Plus er en nyskapning – den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet bak rattet og en usedvanlig behagelig kjøretur.

Multikonturseter for fører og forsetepassasjer

Med multikontursetene opplever ryggen din en ekte verdsettelse: Åtte luftkamre og fire vibrasjonselementer sørger for komfort på høyt nivå i multikontursetene som tilleggsutstyr. Ti massasjeprogrammer i to intensiteter gjør hver tur til et velværeprogram. Spesielt på lange strekninger vil du sette pris på den førsteklasses ergonomiske sittekomforten.

Akustikk-komfortpakke

Opplev høyeste støykomfort i fart: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som er til hinder for en avslappet samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer avslappet frem dit du skal.

Teknologihøydepunkter for EQE.

Helelektriske EQ

By eller land, elektrisk – med en helelektrisk rekkevidde på opptil 660 kilometer (WLTP) og fullt dreiemoment fra starten – på korte og lange reiser. EQE tillater lading med opptil 170 kW.

MBUX Entertainment

Nyt favorittmusikken din med MBUX Entertainment. Du kan velge mellom musikkstrømmetjenester og Internett-radioer du abonnerer på. Surf og strøm uten bekymringer med en komplett datapakke som du enkelt kan avtale med en tredjepartsleverandør. Tilgjengeligheten til tjenestene kan variere. Bruk av tjenesten krever også en konto hos den respektive strømmetjenesten.

Head-up display

Head-up displayet gjør kjøreopplevelsen enda tryggere og mer komfortabel. statusinformasjon og indikatorer projiseres på frontruten rett i førerens synsfelt. Dermed kan du ha fullt fokus på trafikksituasjonen – uten å gå glipp av noe.

MBUX interiørassistent

Den valgfritt tilgjengelige MBUX Interiørassistenten tolker dine bevegelser og reagerer deretter. For eksempel kan leselyset slås av og på uten at du berører det. Panoramasoltaket åpner og lukker seg også uten at du må betjene en knapp.

Active Distance Assist DISTRONIC

Dette assistansesystemet kontrollerer ikke bare hastighet og avstand. Det justerer også kjøretøyets hastighet i samsvar med maksimalt tillatte hastigheter og veiforhold på en forutseende måte for deg, og tar over anstrengelsen ved å kjøre i kø. De intelligente funksjonene avlaster deg og kan ha en positiv effekt på den elektriske rekkevidden.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke