Mercedes-Benz EQS SUV

– aerodynamisk optimalisering

Eksteriøret til EQS SUV.

Finn ut mer om eksteriørhøydepunktene til EQS SUV fra Mercedes-Benz. De ulike utstyrsversjonene gir bilen en helt egen karakter – enten du velger det omfattende standardutstyret, Electric Art eller AMG Line. Felles for alle variantene er aerodynamisk optimalisering ned til minste detalj: De flate dørhåndtakene bidrar til bilens totale effektivitet. Men også sidespeilene og de belyste stigtrinnene er optimalisert med hensyn til luftmotstand.

Grill med Mercedes-Benz pattern

Black-panel-grillen til bilen er utstyrt med vakkert utformede Mercedes-stjerner som sørger for en imponerende opptreden. Detaljene tar seg spesielt godt ut på nært hold.

Lettmetallfelger fra 20 til 22 tommer

De store lettmetallfelgene i dimensjoner fra 20 til 22 tommer understreker den sportslige og robuste karakteren til EQS SUV. De fleste av felgdesignene er aerodynamisk optimalisert og bidrar dermed til bilens totale effektivitet.

Belyste stigtrinn i aluminiumsfinish

Et virkelig blikkfang er stigtrinnene med aluminiumsfinish. De er plassert i høyde med sideskjørtene og gir lettere innstigning foran og bak. Sklihemmende gummiknotter gir bedre fotfeste.

Bakakselstyring med 10° styrevinkeltilpasning

Mercedes-Benz demonstrerer overlegenhet selv når du parkerer. Bakakselstyringen tilpasser styrevinkelen med opptil 10° og reduserer svingradiusen betydelig. Bilen fremstår dermed nesten like smidig som en kompaktbil når du manøvrerer. Samtidig nyter du godt av lang akselavstand i høyere hastigheter.

LED-baklykter i 3D heliks-design.

Et umiskjennelig høydepunkt er de innovativt utformede LED-baklyktene: Lyselementene har form som en buet, tredimensjonal heliks. I kombinasjon med lysbåndet som strekker seg over hele bilens bredde, viser den merketypiske Mercedes-EQ-lyssignaturen sin utstråling.

Interiøret i EQS SUV.

Nye EQS SUV kombinerer fordelene til en luksuriøs sedan med romfølelsen til en SUV. I EQS SUV sitter du så komfortabelt at du helst vil bli sittende, uansett sete. Og når det gjelder støy er du sikret en svært behagelig og rolig kjøretur. Oppdag høydepunktene i kupeen til EQS SUV.

Sound Experience

EQS SUV oppfyller de høyeste standarder for støykomfort. Som tilleggsutstyr blir turen likevel en emosjonell lydopplevelse: I forbindelse med Burmester® surround-soundsystem kan du velge mellom ulike Sound Experiences for individuelt akustisk oppsett. Den innvendige kjørelyden tilpasser seg førerens kjørestil og samhandling med bilen.

Digital førerplass

Den fascinerende MBUX Hyperscreen strekker seg over hele kupébredden. Bak sikkerhetsglass av høy kvalitet smelter tre skjermer sammen visuelt til ett display. I stedet for å måtte bytte til undermenyer, lærer det proaktive Zero-Layer-brukergrensesnittet basert på dine beslutninger og viser riktig informasjon til rett tid. Med MBUX Augmented Reality head-up-display smelter den virtuelle og virkelige verdenen sammen – med informasjon som vises over et stort område kommer du trygt frem.

AIRMATIC og OFFROAD-modus som standard

Luftfjæringen AIRMATIC med kontinuerlig demperregulering ADS+ er standard. Den reagerer følsomt og regulerer bakkeklaringen variabelt for å øke effektiviteten og komforten. I tillegg til ECO, COMFORT, SPORT og INDIVIDUAL, tilbyr 4MATIC-versjonene også et annet DYNAMIC SELECT-kjøreprogram: Med OFFROAD-modus tilpasses bilen til terrengkjøring. Kjøretøynivået heves med 25 mm, ved hastigheter over 70 km/t senkes det tilbake til normalt nivå.

ENERGIZING AIR CONTROL Plus med HEPA-filter

Ikke bare et must for allergikere: Et HEPA-filter reduserer effektivt luftforurensning. I tillegg overvåker ENERGIZING AIR CONTROL Plus luftkvaliteten både innvendig og utvendig og viser resultatet i MBUX. Avhengig av måleverdi skifter din Mercedes automatisk mellom frisk- og omluftsmodus.

Utstyrshøydepunktene til EQS SUV.

Aktiv komfortbelysning

Med den aktive komfortbelysningen vil du oppleve et teknologisk kvantesprang. Den kombinerer estetikk med innovativ førerinformasjon og avanserte funksjoner. For dette formålet smelter omløpende lysstrips og dekorelementer sammen til et ekstra lysnivå. Dette støtter også førerassistansesystemer visuelt og understreker dermed intelligensen til bilen din.

GUARD 360° bilvern Plus

GUARD 360° bilvern Plus ]overvåker hele området rundt bilen. Takket være innbrudds- og tyverialarmen samt nøkkeldeaktivering for nødsituasjoner kan du handle raskt. Når du ikke er ved bilen, varsler kollisjonsregistreringen deg via app. I tillegg øker tjenesten Hjelp ved biltyveri sjansen for at du får tilbake det som tilhører deg.

MBUX Interiørassistent

MBUX interiørassistent hjelper med betjeningen ved å reagere på kroppsspråk. Hvis hendene nærmer seg dørene, tolker assistenten dette som et ønske om å gå ut av bilen og advarer hvis det er fare for kollisjon. Hoderetningen din indikerer hvilket sidespeil du vil justere. I tillegg kan du bruke naturlige håndbevegelser til å styre f.eks. lysfunksjoner.

Burmester® 3D surround sound system

Opplev enda bedre lyd med utsøkt Burmester®-lyd. Høyttalerne av høy kvalitet sørger for en førsteklasses romklang. Ved hjelp av lydpersonalisering tilpasser en intelligent algoritme systemet til dine lyttevaner. Den spesialutviklede Sound Experience forsterker dessuten den elektriske kjøreopplevelsen i kupeen.

Aktiv rekkeviddeassistent

Den aktive rekkeviddeassistenten kontrollerer kontinuerlig under kjøring om det angitte målet kan nås med batteriets ladenivå. Funksjonen «Range on map» viser deg rekkevidden som radius rundt bilens posisjon på et kart. I tillegg anbefaler systemet hvor fort du maksimalt kan kjøre for å komme frem til bestemmelsesstedet.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke