Mercedes-Benz EQS

– banebrytende teknologi

Eksteriøret til EQS sedan.

Elegansen til en Coupé, plassforhold som i en sedan: Oppdag eksteriøret til EQS sedan.

Black-Panel-grill

Den ikoniske Black-Panel-grillen med tredimensjonalt Mercedes-Benz Pattern er en forpliktelse til merkets høyeste standarder. Og ingen steder er denne forpliktelsen så imponerende som på fronten til EQS sedan. Av høy kvalitet, fremtredende og med øye for detaljer – bidrar til å skape det beste førsteinntrykket man kan ønske seg.

Panoramasoltak

Panoramasoltaket gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret. Innovativ: betjeningen med touch-slider.

Nattpakke

Med Nattpakke virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i black eller black chrome. Avhengig av bilens lakkering oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger. Uansett hvordan – for deg innebærer det alltid et klart pluss for individualiteten.

Speilpakke

Speilpakken inneholder elektrisk innfellbare sidespeil som beskytter bilen mot irriterende skader når du parkerer. Områdebelysningen gjør det dessuten mer komfortabelt å stige inn og ut av bilen når det er mørkt. Merkelogoen som projiseres ved siden av de åpne sidedørene, er en fin effekt.

Digital Light

Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen for deg i henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

Interiøret i EQS sedan.

Banebrytende teknologi: Oppdag den digitale kupeen i EQS sedan.

MBUX high-end bakseteunderholdning

Førsteklasses underholdning: Det vil si underholdning på to 11,6-tommers høyoppløselige, helintegrerte displayer. Dette gir deg full MBUX-opplevelse også i baksetet med direkte tilgang til bilfunksjonene.

Baksete komforpakke

Maksimal sittekomfort bak: Multikontursetene er imponerende ikke bare for å gi den optimale seteposisjonen. En rekke massasjeprogrammer sikrer at de også kan ha en revitaliserende eller avslappende effekt.

Multikonturseter for fører og passasjer foran

Skreddersydd for å skjemme deg bort: disse setene kombinerer et vell av justeringsmuligheter med eksklusive komfortfunksjoner. Ergonomiske detaljer gjør at du kan innta en perfekt sittestilling. Innovative sidestøtter sikrer god sidestøtte. De behagelige massasjeeffektene med beroligende varme gjør hver reise til behagelig opplevelse.

ENERGIZING AIR CONTROL Plus

Spørsmålet om inneluftkvalitet ble også tatt til neste nivå i utviklingen av EQS. Med en filterytelse på opptil 99,65 % kan det nye HEPA (High-Efficiency Particulate Air) finstøvfilteret rense luften som strømmer inn for de minste partiklene som pollen og fine støvpartikler og nøytralisere ubehagelige lukter.

Aktiv komfortbelysning

Lyssett interiøret i henhold til dine preferanser eller humør. 64 fargealternativer skaper spennende fargevalg, som kan veksle dynamisk eller lyse opp flere områder i forskjellige farger. Konturbelysningen av setene er ett av høydepunktene.

Teknologihøydepunkter for EQS sedan.

Advanced-Plus-pakke

Med denne pakken vil du oppleve et teknologisk kvantesprang. I tillegg til Advanced-pakken vil du få omfattende støtte under kjøring og parkering – for eksempel med kjøreassistentpakken Plus. MBUX Augmented Reality for navigasjon gjør reisemålsøket enda enklere. Frontlyktene sikrer ideelle lysforhold takket være det innovative DIGITAL LIGHT.

MBUX Hyperscreen

Oppgrader kupeen med et imponerende designelement. Tre displayer under en glassflate utgjør til sammen en stor MBUX Hyperscreen. Strålende OLED-skjermer med haptisk tilbakemelding og det innovative Zero Layer-brukergrensesnittet skaper en fornøyelig brukeropplevelse.

MBUX Interiørassistent

MBUX Interiørassistent hjelper med betjeningen ved å reagere på kroppsspråk. Hvis hendene nærmer seg dørene, tolker assistenten dette som et ønske om å gå ut av bilen og advarer hvis det er fare for kollisjon. Hoderetningen din indikerer hvilket sidespeil du vil justere. I tillegg kan du bruke naturlige håndbevegelser til å styre f.eks. lysfunksjoner.

Bakakselstyring

Bakakselstyringen med 4,5° styrevinkeltilpasning gir deg tre fordeler: enda bedre kjøreegenskaper, betydelig mer smidighet og ikke minst bedre manøvrering – f.eks. ved parkering. For dette formålet styrer bakhjulene avhengig av kjørehastigheten i samme retning eller motsatt retning av forhjulene.

MBUX Augmented Reality for navigasjon

For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke