Mercedes-Benz eVito

– elektrisk varebil

Tiltalende design. I designspråket til Mercedes-Benz.

Vito Speilpakke

Kan forbedre kjøresikkerheten takket være dimming av bakspeil og sidespeil og elektrisk foldbare sidespeil.

Forkrommet grill

De attraktive kromapplikasjonene på lamellene gir grillen et slående utseende.

LED intelligent lyssystem

De adaptive LED-frontlyktene svinges automatisk vertikalt og horisontalt, avhengig av kjøresituasjonen.

Projeksjon av merkevarelogo

For et spesielt stilig, eksklusivt utseende projiseres merkevarelogoen på gulvet ved siden av de åpne sidedørene.

Elektriske skyvedører

Den elektriske driften gjør det mulig å åpne og lukke skyvedøren ved å trykke på en knapp, uten at føreren trenger å gå ut og uten at passasjerene må berøre skyvedøren. Dette øker komforten betydelig, spesielt når skyvedøren brukes ofte.

Utrolig funksjonell.

Skinnratt

Skinnrattet gir interiøret en eksklusiv touch og er en visuell oppgradering av førerplassen. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.

Dobbel koppholder i midten av førerhuset

Den doble koppholderen er en praktisk måte å oppbevare drikkevarer på. Den er plassert i midten av kabinen og er lett tilgjengelig for føreren og forsetepassasjeren.

THERMOTRONIC klimaautomatikk

THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima.

Digitalt bakspeil

Det mye større synsfeltet til det digitale bakspeilet kan gi bedre oversikt over trafikken bak bilen mens du kjører, uten at sikten bakover er begrenset av gjenstander eller passasjerer.

Setevarme for sjåfør

Den elektriske setevarmen varmer opp kalde seter umiddelbart etter at den er slått på, og øker dermed sittekomforten og trivselen i den kalde årstiden eller på kalde kvelder.

Utstyrshøydepunkter på eVito varebil.

Elektrisk motor 85 kW / batteri 60 kWh (utnyttbar)

Den svært effektive elektriske motoren som leverer maksimalt 85 kW (116 hk) og et dreiemoment på opptil 360 Nm, vil imponere deg med sin merkbare trekkraft og behagelig jevne gange.

Høyvoltbatteri (60 kWh)

Elektromobilitet kan være så dynamisk: Med høyvoltbatteriet med en utnyttbar batterikapasitet på 60 kWh drar du nytte av korte ladepauser – takket være rask DC-lading som standard.

Klimaregulering før start

Takket være klimaregulering før start venter det deg en behagelig temperert bil når du skal til å starte reisen. En merkbar forbedring i komforten, spesielt hvis det er ekstra varmt eller kaldt ute. Klimaregulering før avreise fungerer både når bilen lades og når den ikke er koblet til et ladepunkt.

Energisparemodus for klimaanlegget

Ideell for bud og leveringstjenester: Denne modusen hjelper deg med å optimalisere rekkevidden til den elektriske varebilen din. Den oppdager økte eller ineffektive oppvarmings- og kjølebehov – for eksempel når dørene åpnes ofte eller vinduene er åpne under kjøring – og begrenser klimaanleggets utgangseffekt tilsvarende.

AC-lading 11 kW/DC-lading 80 kW

Takket være en maksimal DC-ladekapasitet på 80 kW[2] og en AC-ladekapasitet på opptil 11 kW kan du glede deg over stor fleksibilitet når du lader høyvoltbatteriet: Ved hjelp av CCS-biluttaket (Combo 2) kan du lade din Mercedes både fra wallboxer og ladestasjoner med AC-ladesystemer samt på DC-hurtigladestasjoner.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke