Mercedes-Benz Vito

– varebil

Tiltalende design. I designspråket til Mercedes-Benz.

Vito Speilpakke

Kan forbedre kjøresikkerheten takket være dimming av bakspeil og sidespeil og elektrisk foldbare sidespeil.

Forkrommet grill

De attraktive kromapplikasjonene på lamellene gir grillen et slående utseende.

LED intelligent lyssystem

De adaptive LED-frontlyktene svinges automatisk vertikalt og horisontalt, avhengig av kjøresituasjonen.

Projeksjon av merkevarelogo

For et spesielt stilig, eksklusivt utseende projiseres merkevarelogoen på gulvet ved siden av de åpne sidedørene.

Elektriske skyvedører

Den elektriske driften gjør det mulig å åpne og lukke skyvedøren ved å trykke på en knapp, uten at føreren trenger å gå ut og uten at passasjerene må berøre skyvedøren. Dette øker komforten betydelig, spesielt når skyvedøren brukes ofte.

Utrolig funksjonell.

Skinnratt

Skinnrattet gir interiøret en eksklusiv touch og er en visuell oppgradering av førerplassen. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.

Dobbel koppholder i midten av førerhuset

Den doble koppholderen er en praktisk måte å oppbevare drikkevarer på. Den er plassert i midten av kabinen og er lett tilgjengelig for føreren og forsetepassasjeren.

THERMOTRONIC klimaautomatikk

THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima.

Digitalt bakspeil

Det mye større synsfeltet til det digitale bakspeilet kan gi bedre oversikt over trafikken bak bilen mens du kjører, uten at sikten bakover er begrenset av gjenstander eller passasjerer.

Ventilasjonsdyser med kromdekor i forbindelse med Krompakke interiør

Krompakke interiør setter sitt preg på kupeen med visuelle høydepunkter i krom og høyglanset svart, og gir området rundt føreren og forsetepassasjeren en utseendemessig oppgradering.

Noen utstyrshøydepunkter.

AIRMATIC

Enten du er på motorveien eller på dårlige grusveier: Med AIRMATIC luftfjæring kan du glede deg over spesielt komfortabel, sikker kjøring og forbedrede terrengegenskaper, og enda mer sportslighet i høyere hastigheter.

9G-TRONIC

Automatgirkassen 9G-TRONIC har ni gir som holder motorturtallet så lavt som mulig i alle kjøresituasjoner. Den nye 9-trinns girkassen gir mer kraftfull og komfortabel kjøring.

6-trinns manuell girkasse

Den 6-trinns manuelle girkassen byr på et balansert forhold mellom god kjørekomfort, lavt drivstofforbruk og smidig håndtering. Betjeningen via girspaken er uanstrengt og stort sett fri for vibrasjoner.

4×4 firehjulsdrift

4×4 permanent firehjulsdrift forbedrer kjøredynamikken og kjøreegenskapene, spesielt under vanskelige kjøreforhold. Dreiemomentet fordeles på for- og bakaksel i forholdet 45: 55.

Stor tank

Den store drivstofftanken med et volum på rundt 70 liter gir større rekkevidde og bidrar til å spare tid, ettersom det ikke er nødvendig med så mange tankstopp. Dette utstyret anbefales spesielt for kjøretøy som ofte må tilbakelegge lange avstander.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke