Peugeot 108

– urban og stilsikker bybil

– stilsikker bybil

Peugeot 108 er smart og elegant, original og særpreget, og er laget spesielt for en urban livsstil. Den er utrolig kompakt og finnes som sedan og cabriolet.

SMART OG ELEGANT DESIGN

FULL AV STIL, KLAR FOR BYEN

Nye Peugeot 108 er selve bildet på stilig eleganse. Den tiltrekker seg beundrende blikk overalt, takket være en sofistikert urban design full av dynamiske linjer og nøye gjennomtenkte detaljer. Den kan tilpasses slik at den blir akkurat slik du vil ha den, med åtte karosserifarger å velge mellom samt sju temaer og tre forskjellige interiørmiljøer.

Nye Peugeot 108 TOP! har også et stort lerretstak som kan trekkes helt tilbake, slik at du får et nytt syn på storbyen.

KATTEAKTIG SYN

Lyssignaturen til 108 er lett gjenkjennelig og svært iøynefallende. De høyteknologiske frontlyktene og LED-lyslederne er med sin stilige blanding av sort og krom innfelt i karosseriet. De bidrar i stor grad til denne modellens urbane sjarm. Og de slående baklyktene, som legger seg rundt hjørnet og også omfatter ryggelys og tåkelykter, ser ut som tre klør som kommer ut av karosseriet.

PERSONLIG TILPASNING

BARCODE

Med sin urbane og høyteknologiske stil er «Barcode»(1)(2)-trenden en lek med farger og linjer som bryter med etablerte kleskoder. Dette svært aktuelle temaet er det mest moderne valget.

(1) Seks temaer for personlig tilpasning av sedanversjonen: klistremerker utvendig, deksler til sidespeilene, klistremerker innvendig, gulvmatter, nøkkeldeksler.
(2) Fem temaer for personlig tilpasning av cabrioletversjonen: klistremerker utvendig, deksler til sidespeilene, klistremerker innvendig, gulvmatter, nøkkeldeksler.

KOMFORTABEL OG KOMPAKT

Interiøret i PEUGEOT 108 er designet for å maksimere plass og tilby ulike lagringsområder for sjåføren og passasjerene. Med en kapasitet på 243 liter, tilbyr bagasjerommet generøst med plass, og kan utvides til 868 liter ved å felle baksetene som er delt 50/50.

OPEN & GO

Med det praktiske Open & Go-systemet kan du låse og låse opp dørene uten å bruke nøkkel, og du kan starte bilen bare ved å trykke på start-/stoppknappen. Stop/Start (VTi 72 S&S MAN 5-SP) er perfekt utrustet for bykjøring, og gir redusert drivstofforbruk, mindre utslipp, og avgir mindre støy når den står stille.

AUTOMATISK LUFTKONTROLL

Det automatiske klimaanlegget med én sone styrer og optimaliserer følgende funksjoner: temperaturen i kupeen, luftstrømmen, luftfordelingen og luftinntaket.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke