Peugeot 208

– uimotståelig design

Den nye generasjonen har blitt en stilsikker bil, mer sportslig og elegant enn noensinne. Sett deg inn og bli med ut på en spennende kjøretur. Vi tror du vil la deg forføre!

MAGNETISK TILTREKNINGSKRAFT

PEUGEOT 208 har blitt enda mer sportslig og elegant, og har fått en oppdatert og sikker stil du garantert vil falle for. De nye tåkelysene og bilens nye identitet lar bilen fremstå som bredere, mer dynamisk og mer selvsikker. Det blir nesten umulig å motstå fristelsen til å sette seg inn og kjøre av gårde.

INTUITIV OG SPENNENDE KJØRING

Nye PEUGEOT 208 har et ryddig og oversiktlig kvalitetsinteriør basert på PEUGEOT i-Cockpit med brukervennlige funksjoner som alle befinner seg innenfor rekkevidde.

PEUGEOT i-Cockpit har et kompakt ratt, hevet instrumentpanel og en stor berøringsskjerm og gir en umiddelbar kjøreopplevelse som både er spennende, intuitiv og trygg.

EFFEKTIVITET OG SIKKERHET

Den nye PEUGEOT 208 har en perfekt kombinasjon av kompakt størrelse, lav vekt, gode aerodynamiske egenskaper og den rette «følelsen» på veien – kort sagt en perfekt balanse mellom komfort og kjøreegenskaper.
I tillegg kommer ny teknologi og et stort utvalg av den nye generasjonen PureTech-bensinmotorer og Diesel BlueHDi-motorer (samtlige tilfredsstiller Euro 6-standarden), som til sammen setter en helt ny standard for ytelse og drivstofføkonomi i dette segmentet.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke