Peugeot 3008 SUV

– kraftfullt design

Den nye Peugeot 3008 SUV er en kraftfull SUV med særpreg. Den har en karakteristisk, stram design og er både robust og elegant. Når du setter deg inn i nye Peugeot 3008 SUV, vekkes alle sanser, og du tar skrittet over i en høyteknologisk verden.

KRAFTFULLT DESIGN

Det kraftige frontpartiet til den nye Peugeot 3008 SUV har sjakkmønstret grill med kromdetaljer og full LED-frontlykter som gir bilen et elegant, katteaktig utseende. De myke og dynamiske linjene harmonerer perfekt med de stilfulle krominnleggene på skjermene.

Den nye Peugeot 3008 SUV har fått en hvass og særpreget design som understrekes av Black Diamond-taket og den blanke sorte stripen som går tvers over bakstussen, der det er montert LED-kjørelys formet som løveklør.

FORBEDRET

Aldri før har forholdene ligget bedre til rette for å begi seg ut på nye eventyr. Den nye Peugeot 3008 SUV inviterer deg inn i en heldigital verden i den nye og spektakulære Peugeot i-Cockpit®. 8-tommers berøringsskjerm, digitalt head-up-display som kan konfigureres og tilpasses, kompakt ratt med integrerte betjeningselementer og automatgirkasse er utstyr som garantert øker kjøregleden.

INNOVATIV TEKNOLOGI

Skal man utforske verden, bør man også ta i bruk all tilgjengelig teknologi for å skåne miljøet. Lettere understell, PureTech- og BlueHDi-motorer og EAT6-automatgirkasse gjør den nye Peugeot 3008 SUV til en av de mest drivstofføkonomiske* SUV-ene i sin klasse.

* I henhold til EU-godkjenning
Forbruk ved bykjøring (l / 100 km): 4,7–7,3 – CO2-utslipp (g/km): 110–174
Forbruk ved landeveiskjøring (l / 100 km): 3,5–4,8 – CO2-utslipp (g/km): 104–117
Forbruk ved blandet kjøring (l / 100 km): 4,0–5,8 – CO2-utslipp (g/km): 104–136

UTMERKEDE KJØREGENSKAPER

Den høye sittestillingen og den økte bakkeklaringen gir den nye Peugeot 3008 SUV presise, enestående kjøreegenskaper. Du vil ønske at kjøreturen aldri skal ta slutt.

FJERNLYSASSISTANSE

For økt komfort, tilbyr 3008 automatisk veksling mellom nær-/fjernlys. Systemet er aktivt om natten/når det er mørkt og skifter automatisk fra fjernlys til nærlys og omvendt, avhengig av andre kjøretøy som registreres av kameraet som er montert i toppen av frontrutern.

EN INNOVATIV DETALJ

Har du hendene fulle? Med den smarte automatiske bakluken kan du åpne bagasjerommet uten å bruke hendene. Du trenger bare å bevege foten under støtfangeren. Det gjør livet enklere.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke