Peugeot 308 SW

– sportslig med høy ytelse

Peugeot 308 SW – Årets firmabil i DN; i 2015 var det allsidigheten juryen falt for, da bilen havnet på øvre halvdel i alle de ti kategoriene. Etter at poeng for miljø og pris ble lagt til, var seieren sikret med god margin. Juryen som består av konkurrentene, trakk frem Peugeot som en stor overraskelse og som sin favoritt. Flere mente den leverte en god totalpakke på plass, komfort og kjøreegenskaper til en gunstig pris. 308 ble kåret til Årets bil i 2014, Årets motor i 2015, og nå altså Årets Firmabil. En testvinner rett og slett!

TESTVINNEREN

Helt fra den første kåringen av Peugeot 308 som Årets Bil, har journalister fra næringslivs-, motor- og riksmedia latt seg begeistre.
Hvorfor er Peugeot 308 SW bilen for deg? Ikke hør på oss – hør på Norges uavhengige biljournalister! Vi har samlet mange av de viktigste testene for deg, slik at du selv kan lese anmeldelsene. God fornøyelse!

BARNEFAMILIE + 308 SW = SANT

Peugeot 308 SW har det største bagasjerommet i sin klasse. Men hvor mye rommer den i praksis når en barnefamilie skal på tur? Vi viser deg svaret!
Når en familie med barn skal på ferie er det litt av hvert som skal med. Store og små bagger skal pakkes og handleposer med mat skal med. Det fleste av oss vil heller risikere ha med litt for mye, enn å ha glemt noe vi kanskje kommer til å savne senere på turen. Kjenner du følelsen?
Når bilbransjen snakker om størrelsen på et bagasjerom, omtales det ofte i antall liter. Men hva betyr dette i praksis? For å vise deg hvor mye bagasjerommet i nye 308 SW på hele 610 liter faktisk rommer, har vi gjort en realistisk feriebilpakking med helt vanlig bagasje. Målet er at du selv kan få et bilde av lasteevnen i en situasjon du kan relatere deg til.

Så mye fikk vi plass til:
1 duffelbag str. L (90 liter)
3 duffelbag str. M (72 liter)
1 duffelbag str S (42 liter)
2 dagstursekker str. (35 liter)
1 PC-bag
1 skolesekk
2 poser mat
11 kolli totalt
Husk at bilen også må pakkes trygt før du legger ut på ferieturen.

ET TAK DU VIL TRIVES MED

Blant høydepunktene i Peugeot 308 SW finner du markedets største panoramaglasstak. Vi gir deg fem gode grunner til å velge et tak langt utenom det vanlige.

  1. Den har markedets største glasstak . Du får noe spesielt som få andre har.
  2. Panoramatak = Panoramautsikt. Utsikten til omverdenen får en ny dimensjon.
  3. Den gir en lysere og luftigere bilopplevelse. Prøvekjør selv, så vil du forstå.
  4. Taket har en behagelig lyskalesje som blokkerer sterkt sollys, om det trengs.
  5. Den gir mer spennende bilturer for barna i baksetet.

Peugeot 308 SW har en stilren og funksjonell utforming, med detaljer som gir deg en opplevelse av hverdagsluksus. Med et panoramaglasstak som måler hele 1,7 kvadratmeter får du en helt spesiell opplevelse inne bilen. Bare spør dem som har opplevd lyset i kupeen selv.

Du kan utforske panoramaopplevelsen og bli med opp Trollstigen i Peugeot panorama, slik at du kan se hvordan det oppleves i praksis fra ulike vinkler.

Uansett vær vil den gode utsikten by på ekstra underholdning til bilturen, uten at du trenger å bekymre deg over å ødelegge sveisen på grunn av vind eller bli overrasket av regnvær underveis. På mørke høstdager kan man se og høre regnet plaske på glasset over deg, på vinteren kan man se snøfnuggene falle, og på våren kan man kjenne de aller første solstrålene mot ansiktet.
Panoramaglassruten åpner opp Peugeot 308 SW og gir en lys og romslig opplevelse, og en hyggelig tur for alle i bilen. I tillegg til den gode utsikten følger det også med en innovativ kalesje som filtrerer bort hele 95 prosent av lyset når solen er på sitt sterkeste. Dermed kan man ha en komfortabel kjøretur med behagelig lys selv på sterke soldager.

Med glasstaket er du sikret innholdsrike bilturer for hele familien og spesielt for barna i baksetet. Bilen passer godt til lengre bilturer og bilferie hvor det fort kan bli kjedelig for de minste. I baksetet får man virkelig hedersplassen med god sikt alle veier og muligheten til å studere naturen rundt mens man er på kjøretur.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke