Nye Peugeot 308 SW

– kommer høsten 2023!

PEUGEOT E-308 SW OG 308 SW PLUG-IN HYBRID

Stasjonsvogn er en sikker vinner for hele familien. Peugeot 308 SW kommer nå i en oppgradert og tøffere utgave. Design, komfort og teknologi står i fokus. Den er deilig å sitte i, har lavt støynivå og et stort bagasjerom. Dette er en bil du kan glede deg til å kjøre! Velg om du vil ha Plug-in hybrid eller helelektrisk. Nye Peugeot E-308 vil være på markedet fra høsten 2023. Nye Peugeot E-308 SW kommer 2-3 måneder etter nye Peugeot E-308. Meld din interesse her.

Den nye PEUGEOT 308 SW har en spennende og uttrykksfull design og nye Peugeot i-Cockpit® som gir helt nye kjøreopplevelser.

Plug-in hybrid:

Ladbar og komfortabel stasjonsvogn med lavt støynivå og opptil 60 km. elektrisk rekkevidde.

100% elektrisk:

Den klassiske og populære stasjonsvognen blir også helelektrisk! Svært energieffektiv med et forbruk på 12,7 kWt/100 km elektrisk rekkevidde. Splitter ny motor på 156 hk.

 

STILREN OG ATTRAKTIV

Den nye vertikale grillen med Peugeots nye løvelogo, det langstrakte panseret og den skrånende frontruten gir den nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn et kraftfullt utseende.

Den har en markant, elegant design som bryter med det konvensjonelle, og er samtidig praktisk og allsidig.

Med kompakte utvendige mål er bilen likevel romslig innvendig. Den slanke profilen skaper et sportslig og elegant preg som fremheves av kromelementer, en stilfull lyssignatur og merkets nye løvelogo.

ELEGANTE LYKTER

Den nye 308 SW har fått Peugeots oppdaterte lyssignatur og full-LED-hovedlykter med PEUGEOT Matrix LED-teknologi som gir bedre sikt i mørket.

Kjørelys formet som hoggtenner fremhever og forsterker det løveaktige uttrykket til nye PEUGEOT 308 SW.

PROFIL OG BAGASJEROM

PEUGEOT 308 SW er en kompakt stasjonsvogn med en atletisk og stilren profil og gode aerodynamiske egenskaper. Den kraftfulle hekken rommer et stort bagasjerom. Bakluken med håndfri åpning/lukking kan åpnes og lukkes med en fotbevegelse.

Takbøylene i glanset sort fremhever de elegante linjene i det lange karosseriet.

SOLTAK MED SPOILER

Nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn kan leveres med soltak med spoiler, som slipper masse lys inn i kupeen og gir deg utsikt til himmelen over deg.

NY PEUGEOT-LOGO

Den nye logoen i sort og sølv med merkets ikoniske løvehode pryder grillen, forskjermen og bakparten. Logoen står for kvalitet og tidløs design, og er en hyllest til Peugeots 210 år lange historie og merkets evne til å stadig utvikle nye biler som gir kundene enda bedre kjøreopplevelser.

BAKLYKTER

Nye PEUGEOT 308 SW har avanserte full-LED-baklykter med 3D-effekt og tre løveklør som tennes én etter én. De er perfekt integrert og fremhever den kraftfulle hekken, som har fått en mer aerodynamisk utforming med lavere taklinje. Det gjør at den virker bredere og hviler solid over hjulene.

Den nye PEUGEOT 308 SW kan leveres med et bredt utvalg lettmetallfelger med dekk i A- og A+-klassen, som er spesielt utvalgt med tanke på ytelse og rullemotstand.

NY TEKNKOLOGI FORBEDRER KJØREOPPLEVELSEN

Den nye PEUGEOT i-Cockpit® er enda mer brukervennlig og ergonomisk og har nettbasert teknologi som bidrar til økt sikkerhet og komfort for alle i bilen.

Det nye, kompakte rattet med oppvarming*, digitale head-up-instrumenter, berøringsskjermen og det nye, innovative infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect gir unike kjøreopplevelser og flere tilpasningsmuligheter.

LADBAR HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8 har: 

  • PureTech-motor på 180 hk (132 kW)
  • Elektromotor på 81 kW
  • Åttetrinns elektrisk e-EAT8-automatgirkasse

HYBRID 180 e-EAT8 har:

  • PureTech-motor på 150 hk (110 kW)
  • Elektromotor på 81 kW
  • Åttetrinns elektrisk e-EAT8-automatgirkasse

Batteriet på 12,4 kWh gir en rekkevidde på opptil 60 km (WLTP) ved helelektrisk kjøring.

Batteriet i PEUGEOT 308 SW HYBRID fullades på:

  • Ca. 1 time og 55 min med Wallbox hjemmelader (32 A), 7,4 kW
  • Ca. 3 timer og 50 min med industrikontakt (16 A)
  • Ca. 7 timer og 5 minutter med vanlig stikkontakt (8 A)

ELEKTRISK

Den nye E-308 SW kombi er utstyrt med den nye elektriske motoren som yter 156 hk med et dreiemoment på 260 Nm (fra 0 km/t).

Den nye elektriske motoren har ett lavt gjennomsnittlig energiforbruk på 12,7 kWh per 100 km.

Den nye generasjonen 54 kWh (51 kWh netto) batteriet tilbyr en rekkevidde på over 400 km i henhold til WLTP-protokollen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke