Peugeot 308

– helt nytt design

Peugeots designere og ingeniører har skapt en robust, intuitiv og topp moderne sedan med sporty design, som gir en helt enestående kjøreopplevelse. Oppdag nye Peugeot 308, som ble kåret til årets bil 2014!

PEUGEOT i-Cockpit

I nye Peugeot 308 setter føreren seg i en ekte cockpit: den imponerende innovative og utrolig komfortable Peugeot i-Cockpit.

Dette lille vidunderet av en bil fikk prisen for årets vakreste innvendige design 2013 ved den 29. internasjonale bilfestivalen i Frankrike. Den oppfyller et krevende sett med spesifikasjoner, inkludert et mindre, mer sportslig ratt, et head-up-display med en tydelig, ren utforming og et instrumentpanel i øyehøyde.

Den har også en stor berøringsskjerm på 9,7 tommer. Dette høyteknologiske verktøyet er vendt mot føreren og gir intuitiv tilgang til de mange funksjonene og applikasjonene i nye Peugeot 308.

REN DESIGN

Nye Peugeot 308 har en ekstremt minimalistisk stil som bransjen aldri har sett maken til. Med sine fine, presise og sporty linjer formidler nye Peugeot 308 eleganse og effektivitet. Denne teknologiske elegansen gjør seg også tydelig gjeldende i cockpiten, i form av en velorganisert og luftig førerplass med spesielt fint utformede detaljer.

EFFEKTIVITET/CO₂

Vekten til nye Peugeot 308 er redusert med 140 kg, og den er utstyrt med teknologiske løsninger som gir bedre effektivitet.

Ny PureTech tresylindret turbobensinmotor

Den nye 1,2-liters e-THP 130 hk Peugeot 308i introduserer den nye PureTech tresylindrede turbobensinmotoren med en manuell sekstrinns girkasse eller en automatisk sekstrinns EAT6-girkasse (Efficient Automatic Transmission 6). I denne kompakte, modulære motoren finner du en konsentrasjon av banebrytende teknologi og effektivitet.

BlueHDi-teknologi

BlueHDi er det offisielle navnet på merkets Euro 6-dieselmotorer. Denne teknologien reduserer utslippene av NOx (med mer enn 90 %) og CO₂ samt drivstofforbruket betraktelig, samtidig som den eliminerer 99,9 % av avgasspartiklene.

Nye Peugeot 308 kan leveres med tre ulike BlueHDi-motorer: den 1,6-liters BlueHDi 100 med en femtrinns manuell girkasse, den 1,6-liters BlueHDi 120 med en sekstrinns manuell girkasse og den 2,0-liters BlueHDi 150 med en manuell girkasse eller en sekstrinns automatisk EAT6-girkasse (Efficient Automatic Transmission 6).

EAT6-girkassen

Den automatiske sekstrinns EAT6-girkassen (Efficient Automatic Transmission 6) er utviklet for å redusere CO₂-utslippet betraktelig og gir både fremragende flyt og overlegne kjøreegenskaper.

KVALITET

I hver fase av designprosessen har det vært lagt stor vekt på å oppnå et perfekt kvalitetsnivå for nye Peugeot 308. Høykvalitetspreget til nye Peugeot 308 er en del av bilens DNA og kan ses ved første øyekast i alle materialer som er brukt, og i alle detaljer.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke