Nye Peugeot 308

– kommer høsten 2023!

NYE PEUGEOT E-308 OG PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID

Nye Peugeot 308 har et spennende og dynamisk design som gir et eksklusivt inntrykk. Den innovative teknologien bak Peugeot i-Cockpit® byr på fantastiske kjøreopplevelser. Nye Peugeot E-308 vil være på markedet fra høsten 2023.

Plug-in hybrid:

Populær klassiker i ny dynamisk drakt. Opptil 60 km. elektrisk rekkevidde.

100% elektrisk:

Over 400 km elektrisk rekkevidde. Splitter ny motor på 156 hk. Svært energieffektiv med et forbruk på 12,7 kWt/100 km.

 

INGENTING ER OVERLATT TIL TILFELDIGHETENE

Den nye Peugeot 308 er en spennende bil å se på. Det dynamiske og kraftfulle designet med elegante atletiske linjer gir et tydelig særpreg. Med den nye løvelogoen synlig plassert i den store, vertikale grillen og det lange panseret er det lett å få øye på bilen. Det tøffe og markante bakpartiet med den lave taklinjen, skuffer heller ikke. Den nye versjonen har også blitt litt bredere og ligger godt på veien. Med sin atletiske og strømlinjeformede profil er dette en bil du bare må snu deg etter på gaten.

KJØREGLEDE I FØRERSETET

Peugeot tar komfort og kjøreglede på alvor. Ikke bare er det ergonomiske setet helt nydelig å sette seg ned i, men bilen kommer også med en oppgradert utgave av Peugeots avanserte og prisvinnende førerplass-system, PEUGEOT i-Cockpit®. Se frem til et kompakt oppvarmet ratt som ligger godt i hendene, elegante vippebrytere i krom og en 10-tommers HD-berøringsskjerm med all relevant informasjon.

Full kontroll på nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen om kjøringen din finner du på det digitale 3D-panelet plassert i øyehøyde. Panelet har flere visningsmoduser og du kan tilpasse det som du vil. Kanskje du vil ha oppdatert trafikkinformasjon fra abonnementstjenesten TomTom?

Brukervennlig skjerm

HD-berøringsskjermen er enkel og intuitiv i bruk. Den er på hele 10 tommer og kan lett tilpasses slik du vil ha den. Nederst kan du legge inn snarveier til funksjoner du bruker ofte. Praktisk å ha telefonkontaktene eller kartet lett tilgjengelig, ikke sant?

Praktisk og ny midtkonsoll 

Midtkonsollen har to koppeholdere, trådløs telefonlader og 34 liters oppbevaringsplass under armlenet.  På førersiden finner du girvelgeren.

Alltid tilkoblet

Teknologien gir deg en stressfri kjøreopplevelse. Ved hjelp av stemmestyring og nettbasert navigasjon finner du lett frem til dit du skal, og har du abonnement på TomTom Services kan du holde deg oppdatert på trafikksituasjonen underveis. Via speilingsfunksjonen, Mirror Screen, kan du bruke appene på telefonen din på skjermen i bilen, samtidig som du lader den trådløst i midtkonsollen.

Kjøreglede og komfort

Det er deilig og behagelig å kjøre Peugeot.

  • Du bestemmer farge på LED-ambientbelysningen selv. Velg mellom åtte ulike.
  • Hi-Fi-anleggetfra Focal sørger for glimrende lydopplevelser.
  • AQS- og Clean Cabin-systemene sørger for god luftkvalitet.
  • De ergonomiske forsetene har setevarme og massasjefunksjon. De er faktisk også godkjente av den tyske rygghelseforeningen AGR.

MOTOR FOR LADBAR HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8 har: 

  • PureTech-motor på 180 hk (132 kW)
  • Elektromotor på 81 kW
  • Åttetrinns elektrisk e-EAT8-automatgirkasse

HYBRID 180 e-EAT8 har:

  • PureTech-motor på 150 hk (110 kW)
  • Elektromotor på 81 kW
  • Åttetrinns elektrisk e-EAT8-automatgirkasse

Batteriet på 12,4 kWh har en rekkevidde på opptil 60 km (WLTP) ved helelektrisk kjøring.

ELEKTRISK

Den 100 % elektriske og 100 % uimotståelige nye E-308 vil bli drevet av en ny helelektrisk motor med 156 hk og 260 Nm dreiemoment (fra 0 km/t).

Den nye generasjonen batteri tilbyr, avhengig av utstyrsnivå, en rekkevidde på mer enn 400 km iht. WLTP-protokollen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke