Peugeot 5008

– kraftfull og elegant

Utvid horisonten med PEUGEOT 5008 SUV. Ideen bak den nye PEUGEOT 5008 SUV var å lage en bil som med sin kraftfulle og elegante design, avanserte teknologi og smarte løsninger skulle tilfredsstille alle sanser og utvide brukernes horisont.

ÅRETS BILKJØP: FAMILIEBIL

Nye Peugeot 5008 SUV har mottatt den høytflyvende prisen ”Årets Bilkjøp” i klassen familiebil fra bilmagasinet Motor.

Motor er kjent for å ha Norges grundigste biltester, som gjør det ekstra flott å vinne en slik pris. Kriteriene som ligger til grunn er blant annet pris, komfort, driftskostnader, sikkerhet og kjøreegenskaper.

Bilmagasinet konkluderer at Peugeot 5008 er det beste av to verdener, ”… en perfekt kombinasjon mellom flerbruksbil og SUV”. De trekker også fram at den har svært mye plass, for både storfamilien og bagasje, med 7 seter og plass til hele tre barnestoler i midterste seterad. Prikken over i’en er at både prisen og driftskostnadene er lave, uten at det går på bekostning av utstyrsnivået. ”I tillegg ser den tøff ut og scorer høyt på sikkerhet”, mener redaksjonssjef Rune Korsvoll.

ET DRISTIG FRONTPARTI

De fint utformede frontlyktene står perfekt i stil til lyssignaturen og skaper et solid helhetsinntrykk. Den vertikale grillen med forkrommede lameller og stilig rutemønster understreker PEUGEOT 5008 SUVs dristige, katteaktige utseende.

DET PERFEKTE AKTERSPEILET

Den aerodynamiske silhuetten med skrå bakrute fremhever det sportslige preget. LED-lyktene bak er utformet som tre klør som er integrert i karosseriet og utgjør PEUGEOT 5008 SUVs særegne lyssignatur, godt synlig både i dagslys og mørke.

STORT BAGASJEROM

Konfigurer den nye PEUGEOT 5008 SUV til dine behov og sikre deg maksimalt utbytte av det store bagasjerommet. Bakluken har en smart håndfri åpne- og lukkefunksjoni som betjenes ved å stikke en fot inn under støtfangeren.

Nye PEUGEOT 5008 SUV har dessuten ekstra lav innlastingshøyde, bagasjeromsvolum på opptil 780 dm3 og passasjersete foran med nedfellbart ryggstø, slik at du trygt og enkelt kan frakte opptil 3,2 meter lange gjenstander.

peugeot-5008-2020-020-fr.748819.43.763756.43
Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke