Peugeot 508

– en nyskapende sedan

Med en mer selvsikker utvendig stil, pluss mer og bedre kjøreteknologi, ligger det an til en helt spesiell kjøreopplevelse.

KARAKTERISTISK DESIGN

Nye Peugeot 508 har en stil som er mer selvsikker og mer moderne. Designen føles mer strukturert, med en ny, vertikal grill med Peugeot-løven i midten og et mer horisontalt panser. Samtidig har støtfangerne bak fått en helt ny design som føles mer solid.

Peugeots nye sedan er breddfull av rå kraft og gjennomført moderne. Overalt tiltrekker den seg beundrende blikk.

EN HELT SPESIELL KJØREOPPLEVELSE

Når du sitter bak rattet i nye 508, merker du tydelig at Peugeot er ekspert på gode kjøreegenskaper. Ytelsen til den nyeste generasjonen av BlueHDi-motorer kommer til å gi deg mye glede. Bensinmodellen er utstyrt med den nye Euro 6 1,6-liters THP 165 hk S&S**-motoren, som leveres med manuell girkasse eller den nye 6-trinns automatgirkassen.
Disse nye motorene skaper sammen med forsterkede opphengskomponenter en uforglemmelig kjøreopplevelse.

TEKNOLOGI SOM GJØR INNTRYKK

Inne i nye Peugeot 508 bidrar nøye utvalgte materialer og flotte detaljer til en følelse av luksus og høy komfort. Hver minste detalj er utformet for å gjøre kjøringen så enkel som mulig. Både head-up displayet, ryggekameraet, blindsoneovervåker og GPS-en* er tilgjengelige via den store 7″ berøringsskjermen og gjør bilturen enda tryggere.

508 utmerker seg også når det gjelder kommunikasjon og tilbyr et bredt spekter av tilkoblede tjenester takket være Peugeot Connect Apps. Du finner alt via den ergonomisk optimerte berøringsskjermen.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke