Peugeot e-Partner

– oppdag alle fordelene

Oppdag den nye varebilen PEUGEOT e-Partner og fordelene knyttet til den helelektriske motoren. Elvarebilen e-PARTNER ivaretar alle fordelene med PARTNER som forenkler jobbhverdagen og oppfyller alle dine krav.

DESIGN

PEUGEOT i-Cockpit® utvikler seg teknologisk med 2 nye instrumentpaneler med all informasjon som kreves for god styring av en helelektrisk bil.

Det analoge instrumentpanelet er tilpasset styring av elbil og har:

  • En effektmåler som viser forbruksnivåeti
  • En forbruksmåler for varmekomfort tilbehøri
  • En batteristrømmåler
  • En fargematrise som gjør det mulig å vise energistrømmene, følge ladingen (fortløpende eller programmert), opplysningene på kjørecomputeren og rekkevidden.

HELELEKTRISK TEKNOLOGI

En ny generasjon effektive elvarebiler

Et tilbud med kraftig batteri

Elvarebilen PEUGEOT e-Partner (i de 2 modellene standard og lang) har et høyspentbatteri med kapasitet på 50 kWh og en rekkevidde inntil 275 km (WLTP), avhengig av modell og aktuell WLTP-godkjenningsprotokoll. Batteriet er smart plassert, slik at bilen optimaliser plass og lastekapasitet.

Med et 50 kWh.batteri vil 80 % av brukerne under reelle bruksbetingelser kjøre mellom 190 og 275 km på bare én lading. Rekkevidden avhenger av flere faktorer, særlig hastighet og bruk av komfortfunksjoner. Batteriets varmestyringssystem er knyttet til kupeens varmeledningskurs, noe som muliggjør hurtiglading, optimalisert rekkevidde og lengre levetid.

Batteriet har 8 års eller 160 000 km garanti for 70 % av ladekapasiteten.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke