Partner Expert

– beste varebilen i sitt segment

KÅRET AV VÅRE KONKURRENTER SOM DEN BESTE VAREBILEN I SITT SEGMENT

EN VAREBIL FOR ETHVERT BEHOV

Nye PEUGEOT Expert har fått en særpreget design som gjenspeiler bilens robuste og moderne egenskaper. Expert fåes i tre forskjellige lengder, deriblant en ny L1 kompaktutgave på bare 4,6 meter, så du finner garantert en versjon tilpasset dine behov.  Med økt nyttelast* og 2.5 tonn hengervekt har du frihet til å frakte det meste!

*)Ved økt nyttelast økes høyden til 194 cm

PRISGUNSTIG OG ØKONOMISK

PEUGEOT Expert lanserer nå en ny plattform basert på den modulbaserte EMP2-plattformen. Stikkord er god kjørekomfort, høy kvalitet og stor effektivitet, for ikke å glemme en nyttelast på inntil 1400 kg. Og med PEUGEOT Experts BlueHDi-motorer med 95–180 hk og 400 Nm kombinert med den nye EAT6-automatgirkassen er også kjøregleden sikret. I tillegg kommer et av segmentets laveste forbruks- og utslippsnivåer og konkurransedyktige driftskostnader med et vedlikeholdsintervall på 40 000 km eller 2 år*

DESIGN OG KOMFORT

Innvendig i varebilen PEUGEOT Expert er det lagt stor vekt på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å ta plass i det høye førersetet som gir maksimal oversikt, og den praktiske og ergonomisk riktig innredede kabinen har mye oppbevaringsplass. Den perfekte kjørestillingen, der du setter setter deg inn bak rattet og nyter en nyskapende kjøreopplevelse med head-up-display og mange integrerte førerassistentsystemer. I PEUGEOT Experts midtarmlene skjuler det seg et svingbart Moduwork-bord, som gjør bilen til et ergonomisk og praktisk mobilt kontor. Smarttelefonholderen med integrert ladekabel og nettbrettholderen på dashbordet gjør det mulig å ha digitale verktøy synlig og til enhver tid innen rekkevidde.

KOLLISJONSPUTER

PEUGEOT Expert varebil er utstyrt med fire kollisjonsputer:
– To kollisjonsputer beskytter førerens og passasjerens hode og overkropp ved en eventuell frontkollisjon.
– To sidekollisjonsputer beskytter føreren og passasjeren ved et eventuelt sammenstøt fra siden.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke