Peugeot iON

– Kompakt, miljøvennlig elbil

Det sies at innen 45 år kjører alle elbil i Norge. Benytter du deg av elbil får mange økonomiske fordeler, samtidig som du sparer miljøet for utslipp. 

Med sin effektive og 100 % elektriske motor representer iOn noe helt nytt innen bykjøring. iOn er en miljøvennlig og smart liten elbil, med null forurensende utslipp og null CO2-utslipp under kjøring.

INNEBYGGET KOMFORT

iOn holder det den lover, som en moderne og praktisk bybil med høye spesifikasjoner som standard. Med kjørecomputer, fjernstyrt sentrallås, elektriske vinduer foran og bak, kjørelys, to tilbaketrekkbare koppholdere og et 12-volts strømuttak – er iOn en elbil som gjør livet ditt enklere.

EN BIL SOM REDDER LIV

Peugeot Connect SOS*-boksen passer på deg dersom det skulle skje en ulykke. Connect SOS foretar et automatisk nødanrop dersom kollisjonsputene eller de pyrotekniske sikkerhetsbeltene utløses. Du kan også foreta et nødanrop manuelt ved hjelp av SOS-knappen på dashbordet. Din elbil blir da lokalisert, og de riktige redningstjenestene blir sendt umiddelbart.

CO2 UTSLIPP

Det er ikke vanskelig å finne fordeler med elbil. Peugeot iOn er unikt miljøvennlig, med null forurensning og null CO2-utslipp under kjøring. I 2010 mottok iOn den ærverdige prisen «Auto Environment Grand Prix». Dette er en miljøpris som deles ut av MAAF Assurances, en stor anerkjennelse av biler og teknologier som har til formål å ta vare på miljøet.

LADING AV ELBILER

Peugeot iOn er utstyrt med et litium-ionbatteri, som har en langt høyere energilagrings-kapasitet enn de gamle NiCd-batteriene som elbiler brukte på 90-tallet. Dette batteriet har ikke noe minne, noe som innebærer at det kan lades mens det fortsatt har strøm igjen, det behøver altså ikke å lades helt ut med jevne mellomrom.

iOn har normal ladetid 11 timer, men kan lades på 8 timer avhengig av el-installasjon/veggkontakt*. Hurtiglading er mulig ved et eget ladepunkt som leverer kontinuerlig høyspent strøm, i 15 minutter for 50 % av batterikapasiteten og 30 minutter for 80 %.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke