Peugeot Partner

– internasjonal suksess

Takket være sin eksepsjonelle modularitet, tilbyr Partner unik lastekapasitet og komfort.

DESIGN

Partner kombinerer effektivitet og flott utseende. De flytende, balanserte linjenene gir en følelse av dynamikk og robusthet som er klart ved første blikk. Sin praktiske og gode lastekapasitet er understreket ved utformingen av bagasjerommet.
Partner er balansert og robust, og virkelig forbedrer bildet av fagfolk og deres bedrifter. Sine flytende, dynamiske linjer, omsluttet fremre støtfanger og todelte luftinntak er bare noen av Partnerens innovative funksjoner.

LAST

Partnerens lasteområde tilbyr optimal lagringsmulighet for dine varer og materialer. Lasterommet er veldig nøye utformet for å sikre at selv de største varene er lette å oppbevare.
Seks kroker på gulvet i bagasjerommet hjelper å holde lasten forsvarlig festet. Partner har et stort utvalg av lasteholdere.

Partner tilbyr også flere typer vegger. Komfortvegg for ekstra kjørekomfort, eller veggen som gjør det mulig å transportere lange gjenstander. Partner kan da transportere gjenstander opp til 3,25m (3m i kort versjon) og 10 cm høye. Nyttevolumet øker da med 400l.

KOMFORT

Partner garanterer en svært komfortabel reise over alle distanser og på alle typer vei.
Hver tilgjengelige plass i Partner brukes som oppbevaringsplass. Som et resultat, kan total tilgjengelig lagringsplass nå opp til 61,5 liter med komfortpakke alternativet.
En fullverdig kjørecomputer, siktpakke og kupélys funksjon er utstyr sjåfører finner det vanskelig å leve uten.

MODULARITET

Takket være sin eksepsjonelle modularitet, tilbyr Partner unik lastekapasitet og komfort.
MULTI-FLEX BENK SETE
Med Multi-Flex benk og ekstra tredje midtsete, kan Partner transportere en ekstra passasjer. Dette gir din bedrift et bedre mobilitetsalternativ.

Peugeot Partner Tapee Electric
Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke