Partner Rifter

– robust og særpreget

PEUGEOT har lansert nye Rifter, en robust og særpreget bil. Det moderne og teknologisk avanserte interiøret har en fleksibilitet og komfort som overrasker. Lar du deg friste til en helt ny opplevelse bak rattet?

LIKE GODT EGNET I BYEN SOM I SKOG OG MARK

Kompromissløs design. Den nye PEUGEOT Rifter MPV er både elegant, robust, smidig og kraftig – dette er bilen som gir nytt innhold til uttrykket «allsidighet». Det korte, høye panseret og den høye bakkeklaringen er lånt fra allroad-segmentet. Lyktene med integrert lyssignatur og den vertikale grillen understreker bilens fint balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.

PEUGEOT i-COCKPIT®, EN FRISTELSE PÅ FIRE HJUL

PEUGEOT i-Cockpit® består av et kompakt ratt, et headup-display og en berøringsskjerm på hele 8 tommer, noe som gir en smidig og instinktiv kjøreopplevelse. Med den høye kjørestillingen og Advanced Grip Control, som gir forbedret fremdrift, er du sikret full kontroll ute på veien.

FRIHETSFØLELSEN FÅR DU PÅ KJØPET

Motorene gjør dette til en av de beste kjøreopplevelsene på markedet. Takket være de nyskapende diesel- og bensinversjonene og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse har PEUGEOT Rifter MPV ikke bare enestående ytelse, men også forbedret drivstofføkonomi ved reelle kjøreforhold.

BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING

MPV-en som tilpasser seg dine behov. En bakrute som kan åpnes, fem eller sju seter, tre separate nedfellbare bakseter med Magic Flati-funksjon, bagasjerom på 775–3500 liter og Zénith-tak med mange oppbevaringsløsninger: Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det enkelt å pakke i bilen, og som alltid har plass til litt til.

BRUKERVENNLIGHET OG FRIHET

Stikkordet for kupeen er «innovasjon». Med et nettbasert 3D-navigasjonssystem, Mirror Screeni-funksjon, PEUGEOT Connect-tjenester og trådløs induksjonslading for smarttelefoner har nye PEUGEOT Rifter tilkoblingsmuligheter i massevis. Når det gjelder trafikksikkerhet, kan du dra nytte av det siste nye innen førerassistentsystemer.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke