Peugeot Traveller

– robust og særpreget

Med MPV-en PEUGEOT Traveller får du et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass! Et særpreget utseende er kombinert med PEUGEOTS suverene kjøreegenskaper, BlueHDi Euro 6-motorer, stilren design og førsteklasses komfort.

PEUGEOT Traveller MPV er en invitasjon til å legge ut på landeveien, enten du skal på langtur eller bare vil ha unnagjort transportetappen på vei til spennende fritidsaktiviteter.

FLEKSIBLE LØSNINGER FOR DINE BEHOV

PEUGEOT Traveller MPV fås i tre lengder. Samtlige har god plass til åtte passasjerer.
Høyden er bare 1,90 m, så det er ikke noe problem å parkere i parkeringshus og garasjer.

ET KRAFTFULLT UTSEENDE

PEUGEOT Traveller MPV er ikke bare behagelig og morsom å kjøre, den har også et utseende som blir lagt merke til. Den nye, vertikale grillen, lyssignaturen med LED-lys* og Xenon-frontlyktene*, som er integrert i karosseriet, gir PEUGEOT Traveller et selvsikkert utseende som oser av kraft og eleganse.

DØRER MED HÅNDFRI BETJENING

PEUGEOT Traveller Business er utstyrt med skyvedører med håndfri betjening*, slik at du enkelt kan åpne og lukke dem selv om du har mye i hendene. Den unike løsningen gjør det mulig å låse opp og åpne skyvedørene på sidene ved ganske enkelt å stikke en fot inn under støtfangeren bak. Du trenger bare å ha den elektroniske nøkkelen på deg.

EKTE FRIHETSFØLELSE

PEUGEOT Traveller MPV er utstyrt med den nye generasjonen Grip Control®*-teknologi, som takket være antispinnsystemet gir forbedrede kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på dashbordet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget. Velg mellom følgende moduser: snø, offroad, sand, standard ESP og av. Deretter er det bare å slappe av bak rattet i trygg forvissning om at du har full kontroll over bilen.

PEUGEOT Traveller MPV tar vare på fører og passasjerer ved å gjøre reisen så avslappet og komfortabel som mulig.

FØRERKOMFORT

/image/35/1/peugeot_traveller_galerie-10-2.57351.jpg

På innsiden av den kompakte PEUGEOT Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Ta plass: Førerplassen har en enkel og moderne design med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

PEUGEOT Traveller fås med fem, sju eller åtte seter i alle tre lengder. Den er utformet for å dekke alle dine transportbehov.
Andre og tredje seterad har inndelingen 2/3 + 1/3, der de to delene er helt uavhengige av hverandre og kan skyves fram og tilbake på skinner. Dette praktiske systemet gjør interiøret svært fleksibelt.
Og skulle du har behov for enda mer plass, kan setene også fjernes helt.

Passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV kan vippes opp, slik at du enkelt kan transportere gjenstander på inntil 3,5 meter*.

SE HELE BILDET

/image/46/6/peugeot_traveller_gallery-14.57466.jpg

To skjulte glasspaneler i taket, som kan dekkes til og åpnes for individuelt, gir masse naturlig lys i passasjerdelen av kupeen og panoramautsikt mot himmelen over. Taket har flere funksjoner, blant annet en stemningsfull LED-belysning*, og leselysene ved hvert sete sikrer hver enkelt passasjer behagelige lysforhold. Komforten styrkes ytterligere med Peugeot Traveller MPVs klimaanlegg med behagelige luftdyser ved hvert sete, noe som er en sjeldenhet i dette segmentet i dag.

OPTIMALE KJØREFORHOLD

Reiser du sammen med familie eller venner, vil du sette pris på at både barnespeilet, de nedfellbare bordene på baksiden av forsetene, solskjermingen i andre seterad og hattehyllen* leveres som standardutstyr.

SUVERENT UTNYTTET LASTEVOLUM

PEUGEOT Traveller MPV har plass til det aller meste. Vipp opp tredje seterad, så har du et bagasjerom på 1350 liter. Fjerner du den tredje seteraden helt, øker bagasjeromsplassen til hele 1978 liter, og du kan til og med fjerne den andre seteraden for å få utrolige 3397 liter med bagasjeplass.

Vipper du opp passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV, kan du enkelt transportere gjenstander med en lengde på inntil 3,5 meter*.

* ) Avhenger av modell.

Kanskje du også liker
Kontakt oss

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke