Rapido bobiler

– finn modellen som

passer for deg

Rapido bobiler

Rapido Van er franske følelser i fri utfoldelse. En aldeles stilren og vakker «Bybobil» for den litt urbane kunden, som kanskje ønsker å kombinere bobilens fortrinn med fremkommelighet og parkeringsmuligheter i storbyen. Alle Rapido Vans kan registreres for 4 personer og er under 6 meter.

Sterk Fiat motor på enten 130 eller 150 hk gjør denne bilen til en fryd å ferdes med så vel i byen, på landeveien eller på motorveien. Av mange også kalt «Den perfekte Tour-de-France bilen», på grunn av komforten og de vakre linjene, men også for smidigheten på klatre-etappene.

36 Modeller – 3 Vans | 12 Low profile | 21 A-class

Når du bestiller en RAPIDO, inkluderer tomvekten vekten til standard utstyr. Bobilers tomvekt beregnes i samsvar med gjeldende lovgivning og inkluderer kjøretøyets vekt i kjøreklar stand med en sjåfør (75 kg), gassflasker, ferskvannstank (avhengig av modell: 50 l) og drivstofftank fylt til 90 % av kapasiteten med et avvik på +/- 5 % (i tråd med det europeiske direktivet EF 92/21).

Merk at det er opp til brukeren å tilpasse sin last og antall medreisende i forhold til kjøretøyets totale lastevekt (TLV) og vekten på ekstrautstyret som han har installert eller fått installert.

Rapido 8065
    Kanskje du også liker
    Kontakt oss

    Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men send oss en epost og vi hjelper deg så snart vi kan.

    Begynn å skrive og trykk "Enter" for å søke